derinozkaya Kızlar 34 oldum 38te dogumum var.. geceleri kalcama kramplar giriyor gündüzleri birsey yok doktor bu ilacı verdi. yan etkisi varmı uyku yapar carpıntı yapar diyenler olmustu sanki bu magnezyum ilacımıydı o?
Yaprakserkann derinozkaya bende magnezyum kullanıyorum kramplarımdan dolayı mıydemı bulandıryo yarım saat kadar sonra gecıyo bulantım
Meriwa derinozkaya magvitali bende kullanıyorum canm hiç bi yan etkisini görmedim bazen sabah bazen akşam içiyorum sorun yaşamadım
Cansu_ertem derinozkaya ben içtim magnezyum değeri çokmuş ama işe yaramadı. Maden suyu kramplarımı geçirdi. Kızılay maden suyu öneriyorum magvital yerine 😂
Yaprakserkann derinozkaya olabılır canım ben yemekten hemen sonra ıcıyorum tok olman yeterlı 🙂evet kramp gırmıyo şuanda ılk gebelığımdede kullanıyordum kasılmalarıda önluyo
Canvecansu Ben kullandım. Hiç bir yan etkisini görmedim 2 gün sonra doğum yapacağım hiç kramp girmedi bir yerime 😬
derinozkaya Canvecansu ay ne güzel 🥰 icimi rahatlattın tesekkür ederim darısı bana 🙏🏻 sağ salim kucaklarsın insAllah 🤲🏻🧿
Canvecansu derinozkaya amin canım. 2 gün önce bıraktım doktorum bırak dedi. Yarım su bardağına günde 1 kere uyumadan önce 1-2 saat içtim hep. 38 haftadayım bir kere kramp girmedi bir yerime 😂
derinozkaya Cansu_ertem 🥺 bende cok içerim diş sağlığı icinde iyi geliyor diye okumustum ama kesmedi hic krampları ağrıları