ecembugra53 Familyboy canım 12 haftadayken yanılma olmustu bende kıza benzetti ama bekleyelim dedi 16. Haftadayken tam belli oldu erkek miş 😊😂
Umutluuu Familyboy benimde haftaya salı 12 olacak inşallah. Detaylı bakacak doktorumuz görür inşallah diye umuyorum ama hayrlısı ☺️
Mugee09 Familyboy bugün ikili test yaptrdin bende 12+5 im ve daha küçük haftada ama büyük ihtimalle erkeğe benziyor ddi bilmiyorm sonrası ne olur ama sağlıklı sıhhatli gelsin de dünyaya gerisi hiç önemli değil ☺️
gamzelim2234 @Familyboy bizdee bugün 12+0 olduk ikili testin sadece ultrason olanını yaptırıcam sizce 13. Hafta içinde yaptırsam cinsiyeti ultrasonda belli olur mu doktor ultrason aletlerimiz çok kaliteli vs dedi bir merak sardı benidee 🙈
Umutluuu Melike145334 ay maşallah benimde içime erkek gibi geliyo ama hayrlısı tabii. Dedikleri gibi mi? Bebek sağda olursa erkek solda olursa kız gibi ☺️ Sizin bebeğiniz nerdeydi?
Mom13 Melike145334 merhaba ense kalınlığı ve burun kemiğine detaylı ultrasonda mı bakıyorlar renkli mi oluyor yani
Melike145334 Mom13 tahminim detaylıydı çapa ya gittim detaylı için aynı doktora gelen de vardı çünkü o yızden cınsıyeti falan daha ben sormadan gayet ciddi soyledı
Umutluuu Elbiiiii doktor ultrasonla bakarken karnımın sağ tarafına koyarak bakıyo ☺️ Ondan sağda diyorum.
Elbiiiii Umutluuu aaa heycanda nereye koyduguna hiç dikkat etmedim bidahakine dikkat edeyim teşkkür ederim 🥰