1Anne_ Deletedmom414 off hiç yemedim görüntüsünden dolayı cesaret edemiyorum yemeye😝çok kötü görünüyor
Deletedmom414 1Anne_ yaaaa bir yeseniz birdaha bırakamazsınız muhteşem bir sey dene canım 1 tane bol limonlu iiimmm muhteşem muhteşem 🤪😍
Suleyigit 1Anne_ hahaha yeme hiç kuzum pirinci pişirip koymuşlar içine üstünede böceği ben bikere yemistim bidahada yemem tovbeeee hiç merak etme yani tadını şekli bile bi tuhaf 😂😂
Neslihankk Deletedmom414 şimdi birisi post aciyomus kızlar aciiiillll az once konusuyolardi canim midye çekti 1 kova yedim ilk defa böyle bisey yaptım bebegim midye kabuğunda mi doğar 🤣🤣🤣
Deletedmom414 Neslihankk ahahah beni nasıl guldurdun ya canım allah iyiliğini vere hele soran olursa hiç şaşırma 😂😂😂😂
Neslihankk Deletedmom414 dayanamayıp yarin midye yiyenler fotograf atar buraya aha görürsün (Bende dahil ) 🤣🤣
Beray99 Eemmyy Çok canın çektiyse de ye bir kaç taneden kimseye bişey olmaz korkma kötü düşünme 2-3 tane ye nefsin körelsin
Neslihankk Busrakoc keşke gündüz konuşsaydık bu konuları aklima düştü bak şimdi ağzım sulandı Allah sizi napmasin hemi gece gece iş çıkardık başımıza 🤣🤣🤣
Busrakoc Neslihankk canım valla işin garip yanı midye görsem kaçarım hayatımda yemedim yemem de🤣🤣🤣 ama adres bilgisi vermiş oldum büyük vebal aldım 🤣valla kızlar hepiniz çok yaşayın ağrılarım vardı güldürdünüz beni 🥰
Deletedmom414 Neslihankk ahahahah akşam aksam benim vanim durmadı ben suçluyum.hanimlar sizinde başınızı belaya soktum 😂😂
Mmunvvr Deletedmom414 ben ogluma hamileyken yedim hatta iki defa yedim yanlis hatirlamiyosam çig köftede yedim tabi bunlarin iyi olmadigini bilmiyodum ama hic bi sorun olmadi cok şükür
Deletedmom414 Mmunvvr olmadığına sevindim canım benim sevdiğim çiğköfte midye bunlar bana olsun sabah akşam yetim inan çiğköfte o kadar yerim ki ama etsiz olandan bir sey olmuyor yani 😂
Busrakoc Deletedmom414 canım sen yine de doktoruna sor öyle git ye tamam mı vicdan azabı çekerim sonra 🤣