Yaseminelif Deletedmom414 kız diplomalı midyeci adı bu kocaman tabelası var ışıklı felan dal içeriye tepsiyi iste Allah ne verdiyse işte
Deletedmom414 Yaseminelif ahahahah he tamam anlamisko bagram sonu ordayım inşallah kismet.olursa izin çıkarsa ay iyi oldu soyledigin temiz demi burası sen nerde.oturyorsun 😂😂
Deletedmom414 Yaseminelif ahahaha sorma ya doktorum çok iyi allahtan şakacı tatliş birisi bazen takiliyorum doktoruma böyle şeylerde ne olur ne olur bir safa yiyeyim deyince 1 tane ye izin veriyor dayanamıyor 😂😂
Deletedmom414 tany15 bak buda güzel fikir canım aslinda yapmak gerek vallahi sagol.canim iyi.oldu bu tavsiyen🙏🏻😘
Deletedmom414 Yaseminelif yaaaa çok.guldurdun beni kız allah gülmeden ayırmasın hiç birimizi benim kocamda yemezdi ben yiyince gözü önünde dayanamıyor götürüyor ida yandan yandan 😂😂😂
bburcu Deletedmom414 mideni bulandırmak istemem ama 😅 bende aşırı severdim taa ki akvaryumuma midye koyana kadar. Bildiğin bütün pisliği içene çeken bir şey 🙄 hele denizden toplanınca o kadar çok pisliği cekiyor ki asıl görevi filtre yapmak çünkü 😩
Busrakoc Deletedmom414 midyeci Ahmet Beylikdüzü e5 te vatan computerın az ilerisine şube açmış canım bilgin olsun ama gitme yeme boşver 🤣
Deletedmom414 Busrakoc neeeee sen.ciddimisin ama yarabbim burnumun dibindeymiş ya kız bilmiyordum.inan 🤭😂
Yaseminelif Deletedmom414 amin canım yok benim koca hep yerdi onu benim annem nefret ederdi birc birc bu ne diye bende onu abone yaptım 😜 şimdi herkes yiyor ben bakıyorum 🤯😋
Deletedmom414 MinnakLiva evet çok kalabalık.oluyor.midyeciler virüs var birde nereden tutsak elimizde kalıyor vallahi 😔🤭
Melike145334 Deletedmom414 Allah Allah ben yedım korktum şimdı ıki gün önce meşhur mıdyecı Ahmet’ten yedım
MinnakLiva Yaseminelif yok kız bana midyeyi sevdiren midyeci ahmet😅😅 o nerede canım bakayım şimdi eşimle gideriz mutlaka 🥰
Deletedmom414 Busrakoc yaaaa canımm doktoruma danışıp gitmeyi düşünüyorum 1 tanede olsa ye derse gidecegim ama.soyledigin iyi oldu öğrenmiş oldum.sagol canım💃🙏🏻🥰😘
Yaseminelif Deletedmom414 keşke hepsi yiyemiyeydi de ben yeseydim 😜 bencillik se bencillik be midye bu boru degil 😂