Eemmyy Deletedmom414 10 güne filan gitçem bende mutlaka sormam lazım ☺️ Ay diyorum ya 1 tane ya, 1 tane yesem yine yeterli.. Zararlı olduğunu biliyordum içerdiği civadan dolayı ama anlattığın şekilde hiç duymamıştım 🥺
Deletedmom414 Eemmyy bende soracağım benimde bayram sonu kontrol 😔 yani evet canım biraz korkutmuş olabilirim ama zir bir süreci varmis
Aybarss Deletedmom414 ayyy bende bayılırım🥰geçen ay dayanamadım bi kova midye yedim çok şükür bişi olmadı kırk yılda bir bişi olmaz bence 😍
Deletedmom414 Aybarss bir kova mi amam allahim ne yaptın kız doktorunun haberi varmı peki aman dikkat et canım olsun kırk yılda bir olsa dikkat et ama darısı bize olsun yemede 🙏🏻🤗
Beray99 Eemmyy midye içinde çok civa olduğu için hamilelere zararlı ben şahsen bayılıyorum 1 hafta önce izmirdeydim yaklaşık dayanamayıp 30 adet yedim hepsini 1 günde yemedim ama çok fazla civa bebekte beyinsel zihinsel hasar bırakıyor sadece 2-3 adet ye
Eemmyy Beray99 biliyorum canm civadan dolayı zararlı olduğunu ama o kadar sorun teşkil edebileceğini hiç düşünmemiştim. Bende bir iki taneden bişey olmaz die düşünüyordum ama çok korktum, sanırım yiyemicem🥺
Aybarss Deletedmom414 kaçamak yaptım ama kontrole gitmiştim o gün bikaç test için kanda vermiştim bi sorun olsaydı söylerdi heralde sen yinede benim gibi abartma sorup bikaç tane yesen bişi olmaz diye düşünüyorum 🤭
Gijok Deletedmom414 tamam zararli hatta hamileyken cok yenince dogumdan sonra bebekde otizm goruluyomus dedi doktorum ama %3 ihtimal bu temiz yerden yersen sikinti olmaz gunluk tuketilen bisi degil sonucda diyodu bende iki uc ayda bi iki tane falan yiyodum gormeden bisi degilde gorunce cok istiyodu canm daha dun yedim iki tane 😋
Deletedmom414 Gijok bende 2 3 tane yesem kafi olacak inan doktoruma bir sorayim hemen yiyecegim bakalım izin verecek mi 🤗
Beray99 Eemmyy Çok canın çektiyse de ye bir kaç taneden kimseye bişey olmaz korkma kötü düşünme 2-3 tane ye nefsin körelsin
Yaseminelif Deletedmom414 hele o içindeki baharatlı pilavı o limon ayyyy ağzım yüzüm hertarafim sulandı 😋
MinnakLiva Deletedmom414 kız neresi uzak 15 dk atla arabaya benide al yol üstünden beraber gidelim 🤣🤣😅
Busrakoc Deletedmom414 midyeci Ahmet Beylikdüzü e5 te vatan computerın az ilerisine şube açmış canım bilgin olsun ama gitme yeme boşver 🤣