FatmaOrhan Ayda 2 kere yapın Ağdanızı hem çok uzamadan almış olursunuz ağrısız acısız 😅 ben sezeryan olucam ondan bu kadar rahatım 🙈
eljid hafsa2020 yok wala cnm bir güzel temizlendm ne şancı nr bişeyle gittim doğum olcgni bilmiordum her hastane ye gitmemxe alrdm yani nolur bolmaz die
Ozgesah355 Ozlemsvr malesef canım valla benm doğumun başlamış dediler temiz olduğum halde gidip eve banyo falaj yapmak istedim pis bi insana hizmet etmek kimse zorunda değil en korktuğum pis yakalanmaktı yakalanmadım çok şükür
VergiliBirsenTolga hafsa2020 valla Hamile olduğumdan beri jiletle alıyorum 2 günde bir zaten bilirsiniz çıkıyor eğer ki orman gibi değil abartmıyalım da azcık da olsa olabilir yani doktorlar buna alışkın olması gerek kızlar
YamurmitKayhan tubatayfun hazırlıksız yakalandım alale acele bu sunumu hazırladım derim bide bir fiyonk :))
Nigarsuleymanova 5 haftamda kanakmam olmustu tup bebek oldugundan suyun altinda kalamiyodum acile gittik cok kötü gündeydim kıllı hemşire hanıma 100defa kusura bakma söyledim oda dediki sen bebeğini düşün biz çok görüyoruz böyle 🙈😃
Serap60 Nihall hadii cnm ne kadr guzel ya hc tuy kalmadimi hangi lazerden uygulattrdnz acba bnde dgmdan snra dsnuyrmda gidiyomu gtmiyomu dye suphedeyim
Bitanesininannesi Obsesifk valla bende o anda hiç bunu dusunemicem. Günde iki kere duş alıyorum ama kıl varsa da yapacak bişey yok.