Hulyafuat Kızlar geçen devlet hastanesine gittim bebegim 2850 di bugunde özel hastaneye gittim 2800 1 haftada karnımda bebek kilo verir mi psikolojim bozuldu ben 1 hafta sonra en az 3000 kilo olmustur diye dusunuyordum 😔😔
Sermec27 Hulyafuat canım ben bebeğimi kaybettim ama benim de başıma geldi aynısı bana 36 da 2740 gr 47 cm demişti doktorum 37 haftada yine 2700 gr 47 cm dedi cok üzüldüm nasıl kılo almaz dedim 37+3 te dogum yapmıştım oğlum 3055 gr 49 cm doğmuş yani ultrason her zaman dogru ölçüyü vermıyor sıkma canını canım belkı benim gibi olmuştur
Aygul01 Hulyafuat cihazdan cihaza değişiyor ki hiç bir cihaz tam ölçmez canım. Üç asaga beş yukarı. Ama kilosu filan iyi bence haftasına neden üzüldün ki
Sermec27 ElifOncul canım karnımda kalbı durdu herhangi bir sebebi yok ne yazık ki takdiri ilahi böyleymiş canım 😔
Hulyafuat Sermec27 tabiki üzülmeyin sizi bekleyen bir bebeginiz oglunuz var Rabbim kimseye sizede bir daha yaşatmasın inşallah 😔🙏🏼
Sermec27 Hulyafuat Amin cnm inşallah üzülme sende ultrason her zaman dogru sonucu vermez hem bebeğin kilosu da güzel inşallah saglıklı bir sekilde kucagına alırsın evladını 🤲
Sermec27 ElifOncul Amin canım inşallah cok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 2 bebeğim de cennette inşallah bir gün kavuşmak nasip olur 🤲
Ehnr Hulyafuat canım onlarda yanılma payı var ben iki gün doktora gittim biri 700 dedi biri 900 hangisine inanayım sence onlar zaten tahmini kg net değil
Maviii13 Hulyafuat ben doğuma girmeden önce doktor 3400 falan dedi kilosuna bebeğim 4 kilo doğdu. Arkadaşımda tam tersi oldu onada 4 e yakın kilo söylediler fakat yaklaşık 500 gram daha eksik doğdu. Farklı şehirlerdeki hastaneler özeller cihazlarıda gayet iyi hatta ama yanlışlık olabiliyor hem sizinkisi çok ufak bir miktar hiç strese girmeyin çok normal bişe.