Buke Kuzular 5+1 günlük hamileyim doktor araştırması içine girdim İstanbul’da özel hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum
Bezelyeannesiiiiiiii Buke merhaba şişlide özel Tanfer Hastanesi var çok temiz ve en önemlisi pandemi Hastanesi değil çalışanlarda çok iyi benim doktorum İzzet bahar çok iyi biri doğumdan sonra kalacağın odalar temiz ve geniş rahat bir hastane
Sbnmkrl Buke ben yaklaşık 3 senedir aynı doktora gidiyorum canım. Evlenmeden önce , evlendikten sonra şimdide çok şükür hamilelikte ilgili çok tatlı bir doktorum var. Maslak Acıbadem de Evis Ertaş çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Reyyan34 elifhd dr tatlı ama hafta sonu çalışmıyor ve nöbete denk gelebilirsinz. Ben orda yaptım doğumu hemşire ve ebeler çok ilgisizdi 2.gebeliği yaşıyorum hastane arayıp duruyorum 🤷🤦
Buke MiracAlpinveUmutunAnnesi aslında esenler medipole giderdim ama virüs var diye orası içime sinmiyor
Kbrydgd MiracAlpinveUmutunAnnesi internet randevularinda görünmüyor öyle bir doktor .😑 Acaba sadece hastaneden mi kayit aciliyor ? En son ne zaman gittiniz veya hala gidiyor musunuz . Bende adini duymustumda .randevu almak istemistim . Randevu alirken sistemde görünmüyor 🤔
MiracAlpinveUmutunAnnesi Buke orda da varmıs dimi ben oglumu getircektim bak iyiki getirmemisim oraya
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kbrydgd aa gitmismi ben dogum yapalı 2 bucuk yil oluyo gittiyse gercekten cok üzülürüm 2.hamile oldugumda tek gidecegim doktordu tüh ya
Didem11- Bezelyeannesiiiiiiii merhaba İzzet bey mi doğumu gerçekleştirdi . Bende İzzet hicaya gidiyorum daha yeni hamileyim. Tavsiye edermisiniz devam etmeli miyim? Kafam cok karisik
Kbrydgd MiracAlpinveUmutunAnnesi ben goremedim oyle bi doktoru belkide hastaneye gittigimizde sormak lazim 🤔