Gulsens Aciil seçmem lazım İzmir medikal park Doğum için doktor 👩⚕️ ama bayan istiyorum Gülin hanıma gittim instagramfa cok aktif ama ben bilirim soğuk geldi var mı Öner’i İzmir medicalde
ozgeya Gulsens Bayan olarak Buket hanım var. Ben Volkan Emirdar’da doğum yaptım, çok memnun kaldım doktorumdan. Erkek düşünürseniz bakabilirsiniz.
SelinAli Gulsens bende Volkan beye gidiyorum ama İlkay hanım var medicalde bayan istiyorsanız o da tatlı birisine benziyor denemenize değer 🌸
Gulsens babysevgi hastane Öner’iniz var mı ben Bornova’dayım başka alternatif bulamadım aslında Öner’iniz varsa o da olur😊 erkekte de cok kasılıyorum bilmiyorum rahat edemiyorum malesef 😢
Gamzealtunigne ozgeya doğum ucreti olarak ne odemistiniz acaba ekstra ücret istendi mi kendi doktorunuz doğum yaptırdığı icin
Gulsens Maalesef erkek düşünmüyorum rahat edemiyorum keşke edebilsem Volkan beyi duydum buket hanımı övüyorlar mı iyi duyum aldınız mı acaba
babysevgi Gulsens ben kent namık beye gidiyorum tavsiye ederim kendisi prof hastalarına çok zaman ayırıyor bu yüzden muayene saatleri kayıyor en az 1 saat bekliyorsunuz ama yinede tüm gebeleri geliyor bildipim kadarıyla çarşamba bornova kente de geliyor diğer günler çiğli kentte
ozgeya Gamzealtunigne ben 2018’de yaptım doğumu, 4.400’dü o zaman. Hastane doktorları ekstra para almıyorlar.