Tugba_34 Ayca2841 medar ve merkez prime dedi bana geçen ay ama daha baska hastanelerle anlasma yapti mi bilmiuorum. Medar doğum ücreti normalde 3200 sezeryan eğer akın bey gelirse 3700müş
Tugba_34 Yelizmsl Darıca hospitalda mi doğum yapcaksınız? Ben hic oraya gitmedim ama araştirdigima göre pek memnun olan yok. Siz gittiniz mi memnun musunuz bende düsünuyorumda orayı
Selincikk Tugba_34 Tugba_34 bende akın beye gidiyorum 34 . Haftamdayim . Agustosun 12 de randevum hangi hastaneyle anlasmali blmiyorum henuz. Hastalarimi madur etmemek amaciyla fiyat degismicek demisti sankii
Tugba_34 Selincikk muayene ücreti değismiycek dedi yine 150 tl ama anlasmalı olduğu hastaneler pahalı hastane zaten bide doktor gelince iyice pahalı oluyo normalde Medar 2700 dedi Akın beyin anlaşması var anlaşmalı ne kadar dedim 3200 e çikti
Selincikk Tugba_34 normal dogum dimi sizin dediginiz ucretler benim sezeryan olcak cnku . Uff son haftalardayiz arap sacina dondü olay
Tugba_34 Selincikk aynen öyle 37 haftalık oldum bende baska hastaneye gecicem cünkü Akın beyin anlastiği hastaneler cok pahalı benim bütçemi aşıyo. Medar sezeryan Akın bey gelirse 3700 🙄
ozturkt Yelizmsl tesekkur ederim canim bugun aradim ciddi durumlarda nakil yapiyoruz normalde kuvezimiz var dediler. birde normal dogum 1750 tl sezaryen 2000 tl dendi sizin dediginiz doktor baska yerden geldigi icin fiyat farkli sanirim :/
Yelizmsl ozturkt canım benim doktorum normalde o hastanede çalışıyor ama istasyonda bulunan klinikte ki doktor başka hastaneye gittiği için doktorum gönüllü olarak orda çalışıyor❤️🙏 Fiyatı da ben aradığımda 1550 TL denildi banada iki tane hospitalpark hastanesi olduğu için diğer hastanenin doğum ücretini sormuş olabilirsin belki istersen tekrar ara darıca hospitalpark hastanesi için doğum ücretlerini öğrenmek istiyorum de 🙏
bal_bebek8 ozturkt Hangi hastanede ve doktorda doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Postta ki yorumunuzu okudum da
Ayla92 Bende normal olarak burcu çetinkaya özel yazzahanesine gidiyorum medar da yapicam doğumunu 3.500 dedi fotoğraf çekimi kapı süsü ve daki yastığı hepsi içinde ilk Oğlumda da orda medarda burcu hanımda yapmıştım çok ama çok memnunum tevsiye ederim
yoncaaaa_ Ayla92 yaaaa bende burcu hanima gidiyorumm ama biturlu hastaneye karar veremedim. Siz dogum yaptinizmi suan? Medardsn tekrar memnun kaldinizmi? Odalari temizmi hemsireleri ilgilmi acaba?
Tugba_34 Yelizmsl darıca hospitalde mi doğum yapcaksınız? Odaları falan nasıl odalarda kişisel tuvalet yokmuş sanırım
ozturkt Yelizmsl Direk Darica olarak baglandim. Ozellikle sordum bazi yerlerde su fiyat oldugunu okudum diye onlara yapilan islemler farklidir belki 3. 4. sezaryenleridir o yuzden o fiyat verilmistir dedi 😕 Zaten bu telefonda fiyat sorma olayina deliriyorum bu ara bugun sana baska yarin bana baska konusuyorlar 😂
Yelizmsl Tugba_34 evet darıca hospitalpark ta doğum yapacağım bu ben doktorumdan memnunum ama bu lavabo meselesini söylediğin iyi oldu bunu araştıracağım 😂😂🙏
ozturkt Yelizmsl Benim eltim iki cocugunuda orada sezaryen olarak dunyaya getirdi tuvalet hakkinda boyle bisey duymadim hatta memnun oldugunu falan da soyler hep temizliginden ilgi alakadan v.s tabi temizlik goreceli bir kavram 😂
Yelizmsl ozturkt aynen bak haklısın banada fiyat sorarken ilk gebeliğiniz mi diye sordu belki doğurganlık arttıkça maliyet de çoğalıyor 100 lira 100 lira 😂😂
Yelizmsl ozturkt aynen canım bende çok memnunum doktorlar olsun danışmadaki bayanlar olsun inş doğumumdan da memnun olurum bir sıkıntı yaşamam 🙏 ya zaten özel hastanesin illaki kişisel lavabo olur yani odada daha yeni doğum yapmış biri kalkıp odasından çıkıp da herkesin kullandığı lavaboyu kullanacak değil enfeksiyon falan oluruz Allah korusun 🤲
Tugba_34 ozturkt cok kararsızım o hastane konusunda ya aslında istiyorum ama burda birisi yazmış kisisel yok odalarda falan 🙄🤷♀️
ozturkt Yelizmsl sende 33. haftadasin sanirim ilk doguran digerine yazsin 😂 fiyati uygun oldugu icin bende hospital e yoneldim acikcasi ama hastane icin cogu kisiden olumsuz yorum duydum Yaprak hanim ve Kamil bey var sadece sanirim kararsizliktan kafayi yicem evde dogacak yavrum bu gidisle 😂
ozturkt Tugba_34 aynen bende canim dogum aninda deli cesareti gelip bi hisimla gidicem bu gidisle 😂 Pendik Medipol e gitmeyi dusunuyodum orasi da uygun geldi artik kesin bi karar verip gecis yapmak gerek 33 olduk bisey kalmadi
Yelizmsl Tugba_34 nasıl olur ya özel hastanesin o kadar para veriyoruz bir odaya lavabo yapamamışlar mı🤔 ne kadar saçma bu gidişle hepimiz evde doğuralım en sağlıklısı kendimize ait kişisel lavabomuz var nasıl olsa 😂