Ozdmrkbraa normalde 16+1 im bugün kontrole gittik solda birkaç tane hafta yazıyor hangisi doğru hangisi ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz
DilekBodurr Ozdmrkbraa bunlar tahmini sen son adet tarihine bak canım çünkü çok değişir bunlar ölçüme göre çıkar
Ozdmrkbraa mlsmrtgl Superisiiiii DilekBodurr elif00000 Normalde diğer ultrasonlarım da tek GA yazıyordu ordan biliyordum şimdi üç dört tane yazıyor acaba çocuğun kafası yada vücudu haftasından önde mi gidiyor diye anlayamadım doktora da sormayı unuttum normal de Sat:23Marttan hesaplamıştık 16+1 dim bugün de böyle birkaç tane görünce kafam karıştı
mlsmrtgl Ozdmrkbraa bpd baş ölçümü Fl kemik boyu kalça ile diz arası ofd bebegin başının çapı Efw bebeğin ağırlığı
DilekBodurr Ozdmrkbraa hepsinin aynı gitmesi mümkün değil zaten canım değişiyor öyle biri önde biri geride biri tam gününde çıkabilir bi kaç gün 1 hafta çok bi şey ifade etmiyor
Ozdmrkbraa mlsmrtgl bu ölçümlere göre baş ölçüsüne göre 17+3 görünüyor ya yani bebeğin vücut gelişimi haftasına göre Farklı mı bunu merak ediyorum ben
Ozdmrkbraa DilekBodurr biraz doktorun odasında da gerildik ona soramadım bişey de demeyince iyice tedirgin oldum o yüzünden sordum canım Allah razı olsun 😘