mankenhamile Kızlar bebeğim tam 2 kilo olmuş boyu da 42 cm,anası da 51′le gebe kalmıştı şimdi 61 kilo.Ama bebeğim daha alır değil mi ? Sizce 1 ay sonrasına kadar mutlaka kilo alıyor mu bebekler ?
Marysa mankenhamile bende bugün gittim 33+4 olduk 2500 gr 46 cm tombul.. 10 gün ilerde dedi bana.. 35+1 gibiymiş.. bu işler biraz genetik canım bence takma bana da doktorum şeker de çıkmadı ne yiyosun diyoda hiç bişry yiyemiyorum genetik dedim ben 4 kardeşim 5 kg doğmuşuz 😂 bebek aynı eşim ama kilosu bana çekmiiş 🥰
Marysa mankenhamile bide ben 38 de sezeryan olcam 3.5 kg olur işte iyi dedi.. çok ta iri olsun istemiyorum hastane çıkışları olmayan çok arkadaşım oldu ☹️
Seter mankenhamile alıyor özelikle 34/36 arası çok aldı benim bebeğim zaten son bir ay en aktif kilo alımı ☺️
mankenhamile Marysa anladım canım evet genetik olduğunu duymuştum biz karı koca minyonuz bize çekcek o zaman 😁 Bir de gebe kalmadan önce nasıl yiyorsam öyle yedim hep iştahım da değişmedi hiç belki de ondan 🤔
mankenhamile Marysa sanırım irileştikçe normal doğum zorlaşıyor ama ne kadar doğru bilemicem🤔Ben de 3 kg olsun en fazla razıyım diyorum 😊Kıyafetler önemli😁
Marysa mankenhamile bizde minyonuz ama ailede doğan bebekler böyle.. o yüzden sıkıntı etme et süt peynir devammkee 🥰😘❣️ Son haftalarda alıyor diyenler var bak inşallah beklerler o haftaları da alırlar.. 🙏🧿
Marysa mankenhamile ben zaten normal istemiyorum ☹️ Sezeryan olmak istiyorum.. annem kardeşimi doğururken kalbi durdu ölümden döndü böyle bi travmam var. Tamamen kendi isteğim.. belki normal Doğuma uygunumdur ama istemiyorum 🥰 Sağlıkla alalım kucağımıza sezeryan normal fark etmez önce bebekler güzel doğsun inşallah 💚🧿
Hulya_ mankenhamile 32+2 de 2300 dü 36+2 de 3300 olmuş bebekler son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar üstelik abartılacak seviyede yemiyorum ama yinede bebek kilo alıyor 🤷🏻♀️bende toplamda 12 kilo almışım normal doğum istiyorum insallah olur☺️
mankenhamile Marysa aynısı senin başına gelcek diye bir şey yok canım ama endişeni anlayabiliyorum,senin de inş gönlüne göre olur🙏🏻
mankenhamile Marysa bizim ailede 3300 var en çok bakalım göreceğiz bizimki yetişebilcek mi 🙈 37.haftayı görelim de inş sonra ne zaman isterse gelsin diyorum 🙏🏻
Marysa mankenhamile yine de hazırlıklı olmakta fayda var ya bebeklere güven yok😂 çantayı hazırladım kapıda benim 😂
mankenhamile Marysa hadi ya süpersin valla ben daha hazırlamadım 😐Bu akşam hazırlayayım bari gaza geldim😁
Marysa mankenhamile aaaa hazırla tabi ki… 32 de bitirdim ben ☹️ Çünkü aklına geldikçe koyarsın sonlara kadar..
Marysa emine0707 bizim kilomuz fazla 2.5 kg bugün gittim tombul canım 33+4 üz ama 35 le uyumlu ilk baştan beri böyleydi tabi.. çocuğa yaramayacak pilav ekmek makarna yemiyorum tamamen ona gidecek şekilde beslendim hep..