leyla25 Kızlar sezeryan olanlar fikir verebilir misiniz ? Büyük ihtimal pazartesı sezeryan olucam korkuyorum, toparlanması ne kadar sürüyor? Hemen ayağa kalkar mıyım acaba? 😓Birde karnınız eski haline dönüyor mu dikkat edersek?
musti28 leyla25 eğer kahveyi bol içersen bitter çikolatayı yersen birde yürüyüş yaparsan ikinci güne ayaktasın Allah’ın izniyle canım ben ikinci gün kalkıp çorbamı yaptım şükür karnına gelince üçüncü gün zıbın korse giydim şimdi normal korseyle sarıyorum toparladı bile 😊 hiç korkma
sevimlieyuboglu61 leyla25 inanın 18 ay önce zorunlu sezeryan oldum akşam ayaklandım yürüdüm bebeğin bakımıyla rahat ilgilendim. Ertesi gün eve çıktık herşey kolaydı. 2 gn geçmedğ bulaşık makinesi doldur boşalt yaptım . 15 gn boyunca yataktan kalkarken ağrım oldu sadece onu da toparlıyorsun hemen
sevimlieyuboglu61 leyla25 kiloyu da çok kalay verdüm sorun olmadı. Spora ben bebeğim yaşına geldikten sonra başladım. Karnında eski haline döndü. Sadece size tavsiyem ev işleriyle kendinizi yormayın. Bebek bakımıyla ilgilenirseniz
leyla25 Aysiscim canım onu yarın konuşucaz doktorumla tekrar gidicem kontrole yarın anlatır artık nasıl olacağını
SeymanurM musti28 Ya çok afedersiniz birşey soracağım izninizle bu kahve olayı nedir sezaryenden sonra bugün birçok kez okudum sezaryen ile alakalı postlarda merak etmedim değil doğrusu…
leyla25 sevimlieyuboglu61 ah ne güzel darısı başıma valla inşallah öyle olurum bende bu konuda çok istekliyim kendimi hep iyi olucam iyi olucam hemen ayaklanıcam diye odaklamaya çalışıyorum yatmak hiç bana göre değil, başak burcuyum bırde pis huyum var başkası işimi yapınca bana stres geliyor herşeyımı ben halledıyım modundayım maalesef 😓
leyla25 Aysiscim bende owli marka almayı düşünüyorum bu ara çok görüyorum kullananı acaba burada var mı kullanan yorumlarını alsak
Aysiscim leyla25 aynen iyi yorum görürsem almak istiyorum hemen. Yoksa yamuna tarzı mı alsam bilemedim. Yaz sıcağında da napcam bilmiyorum hiç
musti28 SeymanurM ben genel anestezi ile sezeryan oldum canım 20 gün önce narkozu atmak için bol bol kahve dedi doktorum ve bitter çikolata narkozdan dolayı baş ağrısı olabiliyor Muş onu engelliyor narkozu çabuk atmanıza yardımcı oluyor ikiside ben çok faydasını gördüm