HafsaRumeysa Herkese hayırlı aksamlar bayanlar yarin sabah 8de nasip olursa hastanede olucam sezeryan olucam bu ikinci sezeryanım birinci mecburi belden asagi oldum bunda genel istedim duanızda banada yer verin insaAllah sag salim saglikli sekilde kurtulalim ve sorumda var sezeryan sonrası gaz cikarmak icin onerileriniz nedir acaba simdiden tesekkur ederim 💗🤲
Betleymn HafsaRumeysa ikinciyi neden komple bayıltmak istediniz acaba? Zormu belden uyuşmalı sezeryan bende olucam pazar günü inşallah o yüzden soruyorum 🙏🏻🙈
momsss1 HafsaRumeysa canım hangi hastanede olacaksın yrn bende sezaryen olacağım 2. Olacak ama spinial olacak ilkide öyle olmuştu bende sabah 8 de hastanede olacağım ve çok heyecanlıyım. Neden genel istedin çok zor oluyor uyandıktan sonra diyorlar etkisi uyanınca geçiyor spinialde 3-4 saat kalıyor
MinnieMouse HafsaRumeysa kayisi varsa kaynatip suyunu yaninda gotur canim, yuruyus yapmak da rahatlatir
HafsaRumeysa Betleymn ilki mecburi olmustu belden asagi acil olmustu karnim toktu bebegin kalp atislari dusuyodu hemen aldilar ama cok zordu iyilesmem uzun surdu yurumem iskence gibiydi bel agrisi kaldi sabahlari yatakta belimden tutulup kaldigim cok oluyodu ve belden asaginin felc riski var bunu bizzat doktordanda duydum genel olsun dedim
HafsaRumeysa momsss1 istanbul bagcilar medilife hastanesi canm belden asaginin felc riski var zaten hcbir zaman istemiyordum ilki mecburi oldu zaten anestezinin her turlusu zarar keske normal olabilseydi ama mecbur kalinca sezeryan olunuyo keyfi yapanlar sonra pisman olurlar bence
MrvDmrkr Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuşun inşallah😊 bende öğlen sezeryana gireceğim, yatışım yapıldı sabırsız kızımı yarın öğlene kadar içerde tutmaya çalışıyorlar 🤣 çok heyecanlıyım ilk bebeğim duygular coştu☺️