Kubraa63 Iki gündür aralıksız şidetli baş agrım var 14+ 4 haftalık hamileyim ağrı kesici hap yemem doktorum tarafından yasaklandı gebelikte normal birseymi dengemi sağlayamıyorum bebeğim için korkuyorum
irva Kubraa63 13.haftamda başlamıştı 16 17 haftaya kadar çektim.Daha yeni yeni düzeliyor ara ara hala olur.
eymenMomy_ Kubraa63 bendede oluyordu sağlık ocağına gittim tansiyonum yükselmişti.. Bence bir sağlık ocağına görünmelisin canım
Seraykhrmn Doktorunuza danışmanız lazım ama şimdilik ensenize buz torbası koyun başınızın üzerinde falan gezdirin
Kubraa63 Bebislerimiz canım üç ayıma kadar arada baygınlık geciriyordum o bitti iki haftadır baygınlık geçirmedim ve öyle oldu acımdan zor duruyorum lavabo ihtiyacım i bile görmeye takatim yok
Bebislerimiz Kubraa63 eczanelerde satilan dogal mentol ilaclar var şakaklarına sürüyorsun baya etkili diyorlar onu da sor doktoruna bence
Kubraa63 Bebislerimiz canım bana her ilaç olmuyor parol içsem tenim reng değiştiriyor midem bulanıyor 2 3 gün sadece kusuyorum şu içsem bile
Bebislerimiz Zor bir süreç geçireceksin sanırım ins bununla gecer agrilarin sahlikla bebisinizi kucagina alirsin