0101sevo Kızlar birdaha kontrol de ikili test yapacağımızı söyledi nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı?
minikcasper 0101sevo kan alınıyo doktorunda ultrasonda bakıyo. Bana net konuşmadı cinsiyette yüzde olarak söyledi bidahakine net söylicek gösterirse inşallah 😄
Miniik 0101sevo Diamondbaby bende birdahaki kontrolde 2li yaptırcam büyük ihtimalle yani ultrasonda terslik görmezse kan istemiyor mu doktor
Babyy1S 0101sevo size %100 diyemez belki tahmin eder fakat tahminlerinde iyi bir doktorsa degismez ben de tahmin etmedi cnkü erkekti kordon bağida olabilir diye 13ken tahmin etti yanılmadı
[silindi] 0101sevo Ikili testte cinsiyetimiz hakkında doktorum bacak arası boş dedi ama emin konuşmadı
Diamondbaby İkili test, ultrasonla yapılan bir test. Bebeğin gelişimine ve ense kalınlığına bakıyorlar. Benim ilk gebeliğimde doktorum cinsiyetimizi söylemişti. 2. Gebeliğimde de aynı doktora gidiyorum bakalım 2li testte yine cinsiyeti söyleyecek mi? :)
Camurcu Diamondbaby ilk söylediği cinsiyet tuttu mu veya kesin mi dedi benziyor mu dedi. Bana erkek gibi dedi bida geldiğinde kesin söylerim dedi
Camurcu Miniik istiyor kuzum ulttasonla bakıyor sonra kan istiyor 10 gün sonra çıkıyor onda da beyinsel özürlü olup olmayacagini söyleyecek ben yarın öğrenicem arayıp
hnrgns Camurcu ya bu fhcb değerine bakılarak 50 nin altı erkek üstü ise kız diyorlar tabi 12.haftada yaptıranlar için doğruluk payı var mıdır ?
Camurcu hnrgns canım ben ona inanmıyorum çünkü şöyle söyliyim etrafımda ona göre yanlış çıkan çok kişi var o yüzden onun pek doğrulugü yok ama 12. Haftadaki testte doğru mu diye evet öyle söylüyorlar doğru olduğunu inanlar. Zaten erkekse geneli kendini 12 13 haftada belli ediyor kızsa biraz daha geç belli oluyor tabi bu bi genelleme az da olsa diğer ihtimaller de her zaman vardır kusum
hnrgns Happy46 ben de ultrason a girdiğimizde 12.haftada çocuk hiç hareket etmiyor zaten 5 dakika bile kalmıyorum içerde cinsiyet sadece kemik yapısına göre tahmin ediyor ,bu kesin sonuç bacak arasını gösterdiğinde mi kesinlesecek
Happy46 hnrgns benim kemik yapsından değil bacak arasından belli oldu çıkıntı vardı belliydi erkek olduğu
Melike145334 0101sevo benim ikili testte yüzde yuz erkek dedı perınatolog doç du yanılmadı da kesın erkek
Burcu_ergn İkili test bebeğinin down sendromlu olup olmadığına bebeğinin ense açığı varmı yokmu boyuna kalça ölçüsüne bakılıyor canım kan alırlar senden kan uyuşmazlığı batmı bebeğinle ona bakılıyor digerleri de ultrason ile