Mine8191 18+1 günlük hamileyim şükür sorum şu arkadaşlara bebeğim bi yerde toplanıyor falan yazıyor benim ilk gebeliğim bende toplanmıyor mu yada toplansana da ben anlamayabilir miyim 😔🙈❤️ Daha hareketlerini de hissetmedik yarın kontrol günümüz inşallah
elifhd Mine8191 ben 20. haftada anca hissetmeye başlamıştım bebegi oda emin olamıyodum bebekmi gaz mı diye😅30. haftalardan sonra oluyo toplanma olayıda
ecembugra53 Mine8191 canım benşm de arada toplanıyor toplandığını dışardan görebiliyorum karnım baya yamuk olıyor dağ 😂😂 erken olabilir canım 18 haftalıkken minik hareket hissedebilirsin canım toplandığını anlamam az daha büyük olması laxım cabımm😊
kedilervekaranfil Mine8191 23’ten sonra başlamıştı benim o toplanma ve hep anlatıldığı halde ne oluyor diye korkmuştum 😄
Duygyadgzl Mine8191 Mine8191 ilk gebeliğim ve ben 18.haftada hissetmiştim. Bebeğin bir yerde toplanması ve sertlik hissi bnde de oluyor Normal diye düşündüm hep su an 22 haftalık hamileyim🤗
ecembugra53 Mine8191 😊 az daha bekle annesi tekme l attımı anlarsın bu iyi zamanların gece uyutmayacagı zamanların gelecek canım 😂❤️ Tadını çıkar
ecembugra53 Mine8191 ben minyon bir bayanım suan 24. Haftamdayım 3 buçuk kilo aldım sayılır yani aybı gibiyim küçük top yutmuş gibiyim canım 😊
Edizinannesii Mine8191 toplanır canım ben 2 kez yaşadım 19+4 um 18+4 de tekmelerini net bi şekilde hissettim ondan önceki 2 haftada sol tarafım sağa göre bariz şişti ve belli oluyordu benim iç karnım dar olduğu için göbeğim bile erkenden çıkmıştı yani ben yaşadım ama uzun surmedı şükür