Gulsens Kızlar adetimin gecikmesinin 4. Günü test yaptım beta hcg 44,7 çıktı 😕 normalde 6 Haziran son adet tarihim 5+5 olmam lazım ama buna göre değer cok düşük yarın yine vericem cok korkuyorum acaba kimyasal gebelikmi var mı bu durumu yaşayan
Esme1989 Gulsens öncelikle hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir. Geç döllenme olma ihtimali yüksek kendini şimdiden strese sokup bebeğinin gelişimini etkileme lütfen. 2 gün arayla takip et artış gösteriyorsa geç döllenmedir🥰🙏🏻
1prensesgeliyor Gulsens korkutmak istemem ama benimde başımdan geçtiği icin. Bende ayni durumu yaşadım dış gebelik oldum. Ama eger kesen gözükmüsse hic korkma. Yanliz ertesi gün yine ayni hastaneye beta hgc kan testi ver. 2 kat yükselmesi lazim.
Susaminannesiii Gulsens 5gün gecikme de 93 cıktı. Doktor hemen hrveslenme demişti ama bebegim gec döllenme olmus. pzt günü kalp atısını izledik💕
Csnsu Gulsens 5 hftalıkken 3800 lerde cıkmıstı bnm bazılarında yuksek bazılarında düşük cıkabılıyo yenidir daha folık asidinizi düzenli kullanın 🥰işh sağlıklı bi gbelıktır
Mihrimah41 Gulsens değerle hafta uyumu her zaman doğru olmuyo canım. Benm de ilkinde 1003tü bu ikinci de 79du ama aynı haftada öğrenmişim. O değerin sayısı önemli değil. Sen stres yapma 💛
EmiriinAnnesi Gulsens kuzu bnmde 43tu 2gün snra gittiğimde 110fln oldu snra 2gğn snra 300 fşam bekle 2günde Bi test yaptırıyor doktorlar zten inşlh sağlıklıdır 💕
Gulsens Seda5892 haklısınız aslında cok araştırmakta iyi değil sanırım gereksiz negatif düşünceyle doluyor insan
emrahedaeslemfamily Gulsens canım hiç sıkıntı etme kendine bende hamile kaldıgımı öğrendiğimde 8 haftalık olması gerekiyordu betaya göre . Fakat geç döllenme olmus 5 haftalık hamileymişim . Seninkide öyledir inşallah . Sağlıkla kucagına alırsın biz simdi 18+5 olduk 🤗☘🌼