feyzosvemercimek Kızlar 6 haftalık hamileyim dün inanılmaz bulantım oldu ne yediysem geri çıkardım yarım saatte bir gece acile gittim serum taktılar ama hâlâ geçmiş değil tam anlamıyla gebelik bulantıları bu kadar ağır mı 😥
Tuba704 feyzosvemercimek öncelikle hayırlı olsun evet tam anlamıyla bu kişiye göre de değişiyor hiç yaşamayan anne adayları da var 6-9-3 ay çekenlerde var benim 4. Ayımdayım devam ediyor inşallah sizinki en kısa zamanda geçer geçmese de düşünmeyin hafifler bu dönemde zaten bebek anne kanından besleniyor basit şeylerde tüketseniz ayakta kalacak kadar yeterli yani 👍
Nihall feyzosvemercimek Canım benim de 6.haftamda başladı kusmayla başladı hala devam ediyor 9.hafta sürekli bulantı bugün de kusma oldu sabredicez artık zor olsa da 🤗
feyzosvemercimek Tuba704 teşekkür ederim mahvetti beni hiç böyle beklemiyordum bir kaç gün önceden de vardı ama birşeyler yediğimde geçiyordu bu sefer hiç bişey fayda etmedi
feyzosvemercimek Nihall evet mecbur sabredicez ilaç verdi doktor ama daha almadım inşallah o bari fayda eder
TubaUludonErgn Benimde öyleydi artık bogazlarim acıyor kanıyordu ama azaldı 9+3 deyim evet çok mide bulantım o zamana göre az ne güzel kimisi hiç yaşamıyormuş
feyzosvemercimek TubaUludonErgn ben iki ay önce bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum 8+2 de o zaman hiç böyle bulantı falan yoktu bu sefer böyle oldu benim de 😓 dün çok fazla kustum şuan benim de acıyor boğazım
feyzosvemercimek Nihall görmedim adını dün kendimde olmadığım için reçeteyi çantama attım öylece eşim bugün alınca söylerim adını 😊 ama sabah uyanınca az bir suyla iç bulantın başlamadan çünkü bu bulantı önleyici başladıktan sonra ise yaramayabilir dedi
Nihall feyzosvemercimek bana da vermişti de ondan sordum pek bi faydasını göremedim bulantılar devam etti ama kusmadım sadece ilacım bitti kusmaya başladım benim ki de aç karnına sabah uyandığında içiliyordu anti em diye bir hap