Deniz2961 Melo4809 cok skur cnm ara ara kasik agrisi ve karnin sertlesmesnden baska skntim yok sz nslsnz
Cansummm Melo4809 çok şükür bizde iyiyiz ve bizde bir erkek evlat bekliyoruz hayırlısı ile☺ bizim de ara ara rahim içi kanamalarımız oluyor dışarıya gelen bir kanamam yok şükür rajim incelmesi yaşıyorum kontrol altında o da ama genel olarak çok şükür bugünkü halimize 🙏🏻
MelisaMila Melo4809 Benim karın batmalarım oluyor cinsiyet belli oldu kızımı olacak inşallahhh 😍🙏🏼 İştahım açıldı biraz hamile olduğum henüz belli değil karnım çıkmadı 👼🏻 Yanaklarım çıktı 💖
Melo4809 Deniz2961 Deniz2961 çok şükür 16. Haftadan sonra kendimi mükemmel hissediyorum 😊 bulantılar ağrılar bitti ☺
Ladess Çok şükür bende iyiyim ,ara ara kasıklarım fena ağrıyor karnım bir büyüyor bir küçülüyor 😂onun dışında şükür birşeyim yok,henüz bir bebek hareketi yok karnımda hareketlilik var fakat gaz hareketliliği buna eminim 🙂
Melo4809 Ladess bende bebek hareketlerini hissetmedim arada kasıklarda pıt pıt oluyor tamam hissettim diyorum ama olmadığını farkındayım 🤣🤣🤣
Cigdematasoy Çok şükür bende iyiyim, bebeğin cinsiyeti de kesinleşti artık sonunda erkek oldugu belli oldu 😊😊 sizin cinsiyetler ne ? 😅
Melo4809 Cigdematasoy cuma günü öğrendik erkek cinsiyeti kendimce kız olacağından o kadar emindim ki 😊 Rabbim sağ sağlim doğmalarını nasip etsin inşallah
Dlktpl Kanamalarla ugrasıyorum ıns gecıcek bugunler hafıf karın sertlesıyo darklı yerler bebek hareket etmesede heralde ıcerde oynuyo
Melo4809 Dlktpl inşallah kanamalarınızda biter yakında sizin ve bebeğinizin sağlığı yerinde olsun inşallah. Cinsiyetini öğrendiniz mi bebisin
Cigdematasoy Melo4809 bende kız hissediyodum ama erkek istiyodum cinsiyetimiz bizimde erkek çok şükür 😊😊
Dlktpl Melo4809 ıns cnm Allahın ıznıyle ıns ıyı olcak erkek cnm 14.haftada bacakları acıp gosterdı cok net masallah her gıttıgımde acıyo 😉
Melo4809 Dlktpl oyy prens geliyo erkek bebekler bacakları sürekli açıyor sanırım benim minişde öylee ☺☺
Melo4809 Dlktpl demek ki hep öyle oluyor minik alışveriş bile yapmıştım artık kuzenin bebiiine nasip oldu ❤
Dlktpl Melo4809 senındemı erkek yıgıdın malı meydanda hesabı hep gosterıyo yaramaz ama ellerı yuzunde hep eylul ekım erkek ayı
Dlktpl Kozlar bebek hateketlerını hısseden bar mı benımkı gunde 4 5 kere bıyer sertlesıyo hassasıyet degısık bısey hıssedıyorum ama tekme tokat hıssedemedım daha sanırımmerken normal bebek hareketımı hıssettıgım sızler nasıl hıssedıyorsunuz
Melo4809 Dlktpl ben daha hissetmeye başlamadım söylediğiniz gibi kasılmaalar oluyor ama sonra tekrar normaline dönüyor tekme bizde de yok 😭
Melo4809 Dlktpl evet erkek çok hareketli maşallah 🤣 doktor son gittiğimizde bu kız olsun cinsiyetimi değiştiririm dedi 🙂
Dlktpl Melo4809 hahah ozaman bebıslerın hakeretı yavas yavas hazırlıklı ol dıyo bı anda tekmeler yıyebılırız ben alısverısı cınsıyetsız yapmıstm az bıseyler almstm ama artk almıcak tehlıkeler gecene kdr sonra moralım bozuluyo erkek senesıne denk geldık saglklı olsunlarda kılosu kactı cnm 151 dı benm uc hun once gıttım
Melo4809 Cansummm çok şükür Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙂 erkek senesii