Meric1 Nasıl besleniyorsunuz ben çok aç kalıyorum gibi. Üzülüyorum sonra bebeğim gelişmez diye. 2 küçük dilim ekmek yesem bile cıkıyor bazen
Myssr Meric1 ekmek seker gluten yemememenz lazm bunlarn ztn bebege faydasi yokki sebze yemeniz lazm meyve de sınırlı olmasi lazm. Arkadasimin vardi duyetisyene gitti meyve tane hesabiydi cok dikkat etti bebegi gayet de saglikli tosun gibiydi suan 2 yasinda
RabiaMG Meric1 diyet yapiyorum oyle dusunmeyin bence tam tersi saglikli besleniyoruz. Seker yok ekmek sinirli kizartma yok. Ben kilo veriyorum ama cok sukur bebegimin gelisimi iyi gun icinde sureklu sut,yogurt,kefir,sebze,et tuketiyorum yani 😊
Fatmayazar123 Tatlım şekeri ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkar yeter bir de bol bol yürüyüş benimde çıktı gebelik şekeri ama ben bu şekilde yapıyorum bu ikisini hayatından çıkarırsan tamamdır
Meric1 Fatmayazar123 çıkardım cnm zaten yemiyorum ama tam bugday ekmeği, çavdar VS yediğimdede bazen 140 I geçiyor. Evde ölçüyormusun
Mimikkk Çorba içebiliyor muyuz acaba ya da bir kepçe çorba kaç dilim ekmeğe bedel? Meyvelerden şunu tüketmeyin denilen bir meyve var mı ? Bilen var mı ?