Duyguscuk Genelde hep Medela, Lansiloh gibi markaların elektrikli pompalarını duyuyorum. İçinizde Spectra marka kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Ya da güçlü çekişli memnun kaldığınız başka markalar varsa yazabilir misiniz?
dorukhan_nehirada_moms Duyguscuk aslin sagmaktan cok emzirseniz keske cnk hastane tipi olmadigi surece sutu geri itiyormus bnm bebegimde meme reddi vardi emmedi chicco nunkini almistim emme refleksi oldugu halde sutumu geri itti ve 2 aylikken sutum tamamen kesildi ilk zamanlar 220 ml cikan sut zamanla dustu ve en sonunda 10 ml bile cikmadi bu benim nacizane fikrim eger pompa alicaksanizda bebek magazalarinin cogunda hastane tipi olanlari kiraliyorlarmis bn ogrendigimde autum coktan kesilmisti.
ezcikal Duyguscuk Duyguscuk ameda purly yours ultra ikili aldim ben hastane tipi urunleri olan markalari tercih etmeni tavsiye ederim(medela ,ameda) . letgodan aldim ana govdeyi 100 tl ye diger parcalari bana ozel olmaliydi siparis ettim geldi . cokta uygun oldu .
Sfk55 Duyguscuk ben ebebek ten baby me mi oyle bıseydi sanrm aldım elektrikli alan kişiler memnndu dger ürünler cok pahalıydı emerse zaten gerek yok diye orta fıyatlı bısey aldım ben
Duyguscuk dorukhan_nehirada_moms Ben emzirmek istiyorum elbette ama elimin altında yine de bir pompa olsun istiyorum. İlk başlarda belki memede süt kalıp ağrı mastit olmasın diye. Sonraları da işe başladığımda sağıp stoklamak için gerekli bence. Kiralamayı bende düşündüm ama nereye kadar kiralayabilirim dedim sonra. En iyisi iyi bir tane almak. İyi bir marka peşindeyim. Spectra hastane tipine yakın performansta diyorlar ama bilemedim, kullanan varsa ilk ağızdan duymak isterim.
c3rence 1,5 yaşında ikizlerim var doğumdan sonra medela kullandım ben ve oldukçada memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sütü geri itme olayını filan hiç duymadım doğrusu 🤷♀️