balperisi_71 Canlarım çok arastırdım memorialde,genesiste,batıda hep şikayet var doğum için gözüm kapalı güvenebilecegim özel klinik veya hastane veya doktor lütfen güzel ilgili birini önerin
Mmunvvr balperisi_71 ben dünya doğuma gidiyorum dr ömer yalınkaya ya gidiyorum cok bilgili bi doktordur onun icin cok yoğun oluyor hastalari cok her zaman randevulu gitsen bile baya bekliyosun sıra dogumdan doguma koşuyor gec oturuyor coğu kez adam ögle mesaisine bile cikmiyor cıkışta bile bi saat gec cıkıyor ona giden herkes cok memnun kalıyor.. ben daha dogum yapmadim orda ama bi ebe tanidigim ve cevremin tavsiyesi sayesinde gidiyorum oraya nasipse orda dogum yapacam
Zuhraa balperisi_71 bende Memorial la gidiyorum ve akşam yatisim yapılacak canım doktorumdan çok memnunum klinikte de bağlı oldukları hastane var değmez ben çok araştırdım açıkçası
Mmunvvr balperisi_71 ahmet yalınkaya ömer beyin abisi onun özel yeri var galiba, biraz bahalı öyle duymustum onu da cok met ediyorlar ama.. ömer beyin uygun fişi 40 lira doğum fiyatini hic sormadim daha erken diye bu sefer gittigimde soracam inşallah ama diger özel hastanelere göre uygun diyolar..
PrBera Mmunvvr ben ahmet yalınkayaya gidiyorum muayenesi 500 tl kontrol yok her gidişte muayene ödüyorsunuz hayırlısıyla ameliyatımıda o yapacak çünkü plesenta previa hastasıyım ameliyat ücretini daha sormadık bir dahaki gidişte soracagız…
Yazgul Bende sultan hastanesine gidiyorum özgür özkul beye.nasip olursa haftaya doğumum orda olcak muayene fişi emekli olmama rağmen 65 tl ödüyorum memnunum ama doğumu ilk defa yapicam ordâ
balperisi_71 Yazgul canım sultan hast nerde.ve memnunmusun içinden odalarından hemşirelerinden ben çok önem veririm de wcsine kadar😏
Mmunvvr balperisi_71 ben gecen aylarda bi gece yattim halsizlikten benim kaldigim oda kücüktü bütün odalari ayni mi bilmiyorum ama temizdi tvsi lavabosu yetiyordu yani.. hemsirelerde güler yüzlü iyiydi..
Yazgul balperisi_71 bayramoglunda sorsanız veya netten araştırsanız görürsünüz ben memnunum açıkçası daha doğurmadım ama doğum yapanlar çok memnun şuan bu virüsten sebep çok korkuyorum hastanelerden ama sultana gözü kapalı gidiyorum
PrBera Mmunvvr amin teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeşlerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok pahalı ama riskli ameliyat olunca mecbur bir şekilde ödeniyor…😕
Zuhraa balperisi_71 az önce doğum ücretini ödedik 🤭 163 lira kurum indirimiyle 2600 de doğum canım indirimli oda