Bsrakrs Karnım iki haftadır sürekli atıyor 13haftalık hamileyim İlk gebeliğim benım gibi yaşayan oldumu acaba uzandığım zaman karnımı seyirme gibi kıpırdarken farkediyorum :)
EdanurZ Bsrakrs canım bende 12 haftalık hamileyim bende aynı şekilde hissediyorum ama neden bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
ecembugra53 Bsrakrs canım bebek cok küçük seyirme olmasının nedeni atardamar var orda o atıyor kaç gramlık bebek hisssetmen.için biraz daha zaman var 16. Haftadan sonra yavaş yavaş kelebek uçuşu gibi oluyor ilk başta 😊
-Minnaklarin-annesi- Daha çok erken hissetmek için sanki 🙈 bende ilk 17. Haftamda dediğin gibi kalp atışı hissetmiştim meğer hıçkırıyomuş 😇
Bsrakrs -Minnaklarin-annesi- bende öyle düşünüyorum hatta ilk gördüğümde ihtimal vermedim ama ara ara baktığımda hep görür oldum🤷♀️ Seyirme olabilirmi acaba neden oluyor merak ediyorum doğrusu 🙈
gamzetahsin canim bnde 13 haftalik hamileyim doktora dedim damar atmasi bebegi henuz hissedemssin dedi:)
S-r-p Ay ben de öyle görüyordum meğer damarmış haftalarca karnım atıyor bebeğim iyi diye sevinerek karnımı izlemiştim 🤭
S-r-p Bsrakrs valla bebekle ilgili mi bilmiyorum canım ama kanama olmadığı takdirde hiç korkma demişti doktorum bana inşallah hareketlerini hissettiğimiz günler gelir de burdayım iyiyim anne diye işaret gönderir bize 🥰
Sureyyayaman Bsrakrs b3nde 13 haftayken bunlari hissettm ilk hamilelegim. Ama bagirsak hareketi vs diyorlar. Belki bebektir bilmiyorum. Herkesin rahmi bir olcak diye bi kaide yok