Bediii Merhaba 😊 Doğum belirtileri nasıl oluyor kızlar? Bu yoldan geçen yazarsa çok sevinirim. Ben 39+5 yim ilk hamileliğim arada sancılarım var bel ağrısı, karnım da ağrıyor. Doğum başlarsa diye korkuyorum çünkü doktorum yurt dışı tatilde..
1Heyv Bediii doğum yapacağın gün muhteşem bi enerji hissedeceksin en belirgini o. Ben sabah kalk halay çekelim dedim (tabi biliyordum bu enerjinin Doğumdan önce hissedildiğini) şaşırdı hatta. Akşam kesin hastanedeyiz dedim akşamına suyum geldi 😂
Meralkr Bediii son günlerde hafif ağrı şeklinde gelmişti bende günün belli saatlerinde sonra geçiyordu tabi bunun belirtiler olduğunu sonra anladım 41.haftamda sabah kalktım düzenli 5 dakikada bir sancılarla başladı aynı adet sancısı gibi sonra hemen nişanım gelmişti saatler geçtikçe artıyordu şiddeti
Bediii Zeyneptoprak benim enerjiliğim gün güne değişiyor 😀 bazı gün çok enerjik hissediyorum ertesi gün uykulu serseme öyle 😀
hulya4627 Bende 39+4 ümsadece ara ara kasık ağrıları ve bel ağrıları var başka bişi yok sancılar nasıl oluyor başlıyoe hiçbir fikrim yok maleset 🤦♀️
Zeyneptoprak Bediii bende öyleyim ki ev işlerini yapıyorum oğlumla ilgileniyorum falan üstüne bide akşam yürüyüş yapıyorum enerji bitmiyo ki normalde kolumu kaldıramam
Bediii Meralkr Doğumun nasıl geçti? Bu ara herkes akıl vermekte yok normal doğum yap diğeri sezeryan yap diyor.. tabikide en iyisi neyse o olucak 🙏
Meralkr Bediii benimki gayet güzeldi devlette yaptım bide en güzeli o duyguyu yaşamak şu an olsa o sancıları tekrar tekrar yine çekerim korkacak hiçbirşey yok çok güzel bir nimet bence ebelerin talimatlarını uyun gerisi geliyo zaten