Htcmhmt12 Kızlar elbıse ve etek gıydıgımde kalçam daha toplu dursun istiyorum kalçadan kılo aldım çok çıkıyor onerebılecegnz kullandıgınız toparlayıcı hamıle külodu yada korsesi var mı
Nilaykirikbas5516 Htcmhmt12 ya kızlar bende hamile kilodu var aynı korse gibi ama ben almadım halam istanbuldan getirmişti iki tane var doğumdan sonra giyersin çok rahat oluyor demişti
Htcmhmt12 okroya yaaa 😂😂netten bakıyordum da çok güzel yorumlar görmedim ya kullanan varsa belkı dıye buraya danışayım dedım😊bulursanız haber eder misiniz
okroya Htcmhmt12 tabikide ben doğum yapam bi arkadaşıma sordum o baya uyguna güzel almış ondan bilgi alcam sizede haber veririm :)
Htcmhmt12 okroya doğum sonrası ıcın mı almış ben doğum yapmadım yalnız hamıleyim yanlış mı anlaşıldım acaba
okroya Htcmhmt12 hamileyken kullanmak için almış. Bende hemüz doğum yapmadım :) elbise giydiğim zaman kendi iş çamaşırım rahatsız ediyo sıkıyo gibi geliyo toparlaması için hamile iç çamaşırı giymemiz gerekiyo sanırım artık :)
Htcmhmt12 okroya hah evet evet salık duruyor toparlansa daha güzel durur sanırım trendyolda buldum ama çok yorum yok guvenemedım 😊