Gizemlermi 12.haftasında cinsiyete erkek diyip sonradan kıza dönme olayı oldu muuu 🙄 bana yanılma payım var erkek dedi doktor ama çevremdekilerde çok inanma döner diyor ☺️
Asilmom50 Gizemlermi 10. Haftada erkek dedi 14. Haftama geldim hâlâ erkek canım erkekler pek değişmiyor
Bgmky Gizemlermi 12. Haftada erkeğe benziyor dedi bende 1 hafta sonra başka bi doktora gittim %100 erkek dedi hatta inanmadım bana da gösterim dedim 😅 sırf emin olmak için. Erkek bebekler genelde erken belli oluyor
Nvshpltk Gizemlermi 13+3 de erkek dedi değişmedi 19 haftalığız şu an emin olmasa söylemezdi. ihtimali bebek küçük diye demiştir aksi halde göstermiyor da diyebilirdi 😇
Gizemlermi Tucenur arkadaşımda şuan öyle oldu 17.haftasında kız olduğunu öğrendi o yüzden biraz tereddüt ediyorum ☺️
Gizemlermi Bazıları evet erkek bebekler kendilerini hemrn belli eder diyor ama çevrede yaşanmışlıklar olunca aklım karışıyor 🙄🙄
Unlukacar Canım yanılma payı tabiki var biz e cinsiyetini 16.haftada söylediği halde detaylı ultrasonu bekleyip öyle alışverişe başladık çünkü benim yakın arkadaşıma 20.haftaya kadar erkek diyip detaylı ultrasonda kız olduğu anlaşıldı
Unlukacar Gizemlermi aynen canım ben bebek arabasını falan aldım kıza da erkeğede gidebilecek daha sonra cinsiyeti tam anlamıyla belli olunca almaya başladım daha garanti olur canım
ecembugra53 Gizemlermi bana da 12 haftada kıza benzetti dedi ama bekleyelim dedi 16. Haftada gittim eekek. Miş canım 😂😂
Gizemlermi ecembugra53 Allah ımmm hayırlısı neyse onu nasip ediyor işte doktorlar bile yanılaniliyor🤣
ecembugra53 Gizemlermi aynen canım 😂😂 ama ben hamile kaldığımda. Oğlusım diye hep sevdim rüyasını cok gördüm bu oğlan dedim çıktı 😂😂😊❤️ Canım cok şükür Rabbşm olmayanlara da nasip eylesin tez vakitte
irva Gizemlermi Ben 13.haftamda erkek olduğunu öğrendim.Ama benim oğlan hiç gizlememişti alın bakın çüküme dedi resmen 😅