Busra_Mehmet TAkilicci yaa hakkını helal et güldüm valla ben yorum yaptım sandım aynı ben 36 haftaligim akibetimi merak ediyorum 😂😂😂
TAkilicci Busra_Mehmet Hep gülün ❤️ Hiç merak etmeyin yeter ki bebek normal gelmek istesin doğumda kendinizde inanılmaz güç buluyorsunuz
burcumelis Muzikk neyi iyi ki sonucta 42 e kadar problem yok kendi suyun gelerek kendi sancımla olabilirdi boşuna suni sancı çektim günü gelmeden
Muzikk burcumelis Yani iyi derken sıkıntısız dogmus sonucta cok şükür ben 42 ye kadar beklemek istemezdim acıkcası ama herkesin kendi tercihi tabiki.Benım haftaya ıns 40 bitecek doğmazsa suni sancıyla baslaatacagız büyük ihtimalle
Selcann94 nil_sugra çöğrek otu yağı bende duydum ama karnına sürülmeyi duydum içilmeyi duymadım gidim içim hemen valla ne duyduysam yaptım 😂😂
burcumelis Muzikk he evet yanlıs anlamısım pardon canım aynen bende 42 yr kadar beklemezdım ama ne bilim suyum kendi falan gelseydi daha iyiydi böyle kendileri patlattı hep boş yere acı çektim
Muzikk burcumelis Ben de korkuyorum acıkcası sunı sancıdan😬Çok şükür atlatmıssınız siz🙂darısı inş bize olsun
burcumelis Muzikk insallah saglıkla kucagına alırsın inan klasiklesmiş bi laf ama kucagına verdikleri anda ne acı kalıyor ne bişey🥰 çok şükür🤲
tugce67-67 Muzikk canım benimde hiç bir belirtim yoktu her şeyi denedim yinede olmadı.40 .haftamızda gece çişe diye kalktım su geldi 15 dk içinde hastanedeydik 7 cm açıklığım olmuş düşün hiç ağrım yokken😂her an hazırlıklı ol👍🏻
Ee_i11 Muzikk Geldi canım çok sorun yaşadım ben üzülmeyin etkilenmeyin diye yazmadım 15 günlük şuan ☺️ Evimize 3 gün önce gelebildik