aminezehra Bu konuyla ilgili daha önce de yazmıştım. 32.haftamda ben de aynı şeyleri yaşadım. Size “üzülmeyin” diyeceğim ama ben depresyona girmiştim. Çünkü doktorum bebeğimin hemen alınması gerektiğini yoksa geriliği nedeniyle kalbinin duracağını ve beni de zehirleyip öldüreceğini söylemişti. Yani hem ben hem bebeğim ölecektik. Sonra hemen doktorumu değiştirdim. Yeni dokorum kadar rahatlattı ki beni “eğer suyunuzda azalma ya da kordon damarlarında tıkanıklığınız yoksa (bu ikisi olduğunda baş-karın çevresi-bacak uzunluğu gelişmiyormuş ve bu üçünün gelişmemesi, ölçümdr ilerlememesi gelişim geriliğiymiş) bu geriliğin sebebi son zamanlarda çok hareket etmenizdir” demişti doktorum. Doğruydu da. Bu sebeple sürekli yatarak, düzenli öğün tüketerek bu sorunu çözdük. Bir de işin kalıtımsal kısmı var. Eşim gibi bebeğim de ince ve uzun olacak. O makinelerin ölçümü belli standartlara göre sonuçta. Dünyadaki herkesin kilosu, boyu aynı mı? Sakın kendinizi üzmeyin. Biz 38+6olduk. Bebeğim de ben de iyiyiz kavuşacağımız günü bekliyoruz. Ama bebeğim yorulup zayıflamasın diye yatmaya devam ediyorum. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.