Deletedmom95 Kızlar Sakarya/Adapazarı ve İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz doktor hastane varmı? Varsa ücreti vs ne kadar ve nasıl gidicem randevu/sevk alarak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim 🤗🤗
Masal20201995 Deletedmom95 merhaba bende 27 sinde gidicem Renkli doplor için uzm.dr Halil Mesut ben çok araştırdım aşırı öneriyorlar ücreti 390 Tlmiş özel hastanelerde kendi gittiğim hastanede dışardan gelicek doktor diye benden 900 küsür bir rakam istediler aynı zamanda doktor muayenesi istediler
Bsrlmnemr Deletedmom95 ben İzmitte gittim Eray Çalışkan’a gittim ve memnun kaldım zaten çok iyi bir perinatolog olduğunu duymuştum. Muane ücretini tam hatırlamıyorum
Emime Deletedmom95 İzmit medikal parkta Prof. Sebiha özdemir özkan hanımı tavsiye ederim . Bir sorun görmese bile 2 kere çağırıyor organlar aynımı diye . Hatta beni 3. Kere çağırdı bir konuda emin olmaK için . Ücreti 450 tl .2 sefer gitsenizde tekrar ücret almıyor. Medikal park izmiti arayıp doktor ismini söyleyip detaylı ultrason için gideceğinizi söyleyin Ona göre randevu veriyorlar. Ben gayet memnun kaldım .
Deletedmom95 Masal20201995 bu 20-24. Hafta da gidilen ultrason için mi bu doktor ve hangi hastane de ?
Drn-Brc Masal20201995 bende aynı doktora 27sinde randevu aldım ama kendisi perinatoloji uzmanı olmadığı için emin değilim Doktorum mutlaka perinatologa git dedi çünkü
AHBK41 Bsrlmnemr Eray çalışkana giden başka var mı acaba bizim doktorumuz 500 TL civarı demişti de arayıp sormadık daha 🤔
Bsrlmnemr AHBK41 400 küsurdu galba ya da 400dü ücreti tam hatırlamıyorum ama arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz
Emime Ayrıca detaylı ultrason için en güzeli 23. Haftan dolduktan sonra gitmeni tavsiye ederim . Erken haftalarda organlar oluşmadığı için görülme konusunda sıkıntı olabiliyor hatta bazı doktorlae kabul etmiyor 18-19-20 lerde geleni.
Cemrenur Deletedmom95 ben bakırköy sadi konukta yaptiricam canım bir arkadasim yaptırdı memnun kalmış