Ayy sonunda bende doğurdumm🤗öncelikle pcosluydum bebek istemediğimiz için 2 sene hep doğum kontrol hapı kullandım ama pcosun tüm belirtileri mevcuttu.öncesindede prolaktin hormonu yüksekti onun içinde ergenliğimde ilaç kullanmıştım.bebek isteyince hapı kontrollü şekilde bırakmak için doktora gittim .ilk ay bekleyin ikinci ay deneyin ama 3 ay içinde büyük ihtimalle hamile kalamazsın gel tedaviye başlayalım dedi ve folik asit verip gönderdi.ikinci ay ilk denememizde hamile kaldım ama ilişkiden sonra hep popomu yüksek tuttum uzun süre yataktan kaklmamaya özen gösterdim,sadece tansiyonum düşüyordu bu şekilde öğrendim adetime bir hafta varken bebeğimi.güzel bir hamilelik geçirdim sadece sağ kasık ağrısı çektim 7 ay boyunca max yarım saat ayakta durabildim.ilk hamileğim olduğu için doktor uzun süre ağrı çekersin demişti 40 haftalık olduk gelen giden yoktu hiçbir belirtide yoktu.taki gece 2-3 gibi çişim geldi diye tuvalete kalktım o an çok az su geldi ,wc ye gittim geldim sonra çok azdaha geldi .ama sancı da gelmeye başladı bu deda.5 dk içinde iki üçkere geliyordu.hemen doktora gittik dedi 6-7 cm açıklığın var🙄ben şok .lavman yapacağım 8 i bulur hemen doğuma alırız dedi.lavmandan sonra brş dk nst de baktı ve üçkere sancı geldiğinde odada pilates topunda zıplattı ebe.o an ıkınma hissi geldi geliyor diye çok bağırdım tutamadım ıkındım .zorla sandaliyeye bindirip doğumhaneye getirdiler.sonda taktı çişin varsa aksın dedi ebe.çok bağırdım sessizce ıkınmalısın dedi ebe çok başarılı olamadım üç dört ıkındım heralde ölüyorum beni sezeryana alın kesin bayıltın falan dediğimi hatırlıyorum o sırada ezan başladı bitti ve bebek çıktı.bana göstermeye çalıştılar ölüyorum ağrıdan diye bağırdım adamın elinde iğne gördüm narkoz vermişler uyumuşum .gözümü açtığımda çataldaydım üzerimi giyindiriyorlardı.gerisi yine yok odaya getirip yatırmışlar bende ayıldım.yani 1-1.5 saat içinde aslında doğumum oldu.15 dkda doğumhadede durmuşum.şuan 3 günlüğüz dikiş ağrılarım aşırı fazla.bol bol depend ve gazlı bez alın pansuman için.bence pompa kesin alın ,emzik mutlaka alın,biberonda.hiç birini almamıştım doğum sonrası lazım olur diye pişman oldum.aklınıza gelen bir şey varsa cevaplayabilirim🤗