annepanda yaa son cümlen benim yüzümü o kadar güldürdü ki anlatamam gözyaşım aktı canım benim Allah razı olsun 🙏 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🤗 ne yazıkki evet burda neler yaşadığımızı bilmeden o anki piskolojimizi düşünmeden klavye başında yorum yapmak maalesef çok basit geliyor sanki bir cana bilerek isteyerek kıyıyormuşuz gibi yorum yapıyorlar ama atladıkları birşey var her hastalığın bir evresi var kanserin bile iyi ve kötü huylusu var kadın yazmış benim bebeğim öyle idi ama aldırmadım sen nasıl kıydın yazmış abi detay soruyorum beyninde sorun yok omurgası da kapalı sipina bifıda eee zaten bu tedavisi mümkün olan ben o kadar doktora göründüm özel devlet fark etmeksizin ama bana seninki ileri derecede olduğu için yapılacak birşey yok ne yazık ki denildi bebek karnında ölecek ölmez ise bile doğduktan sonra 2 saat içerisinde ölür dedi bebeğimin beyninin yarısından fazlası su ile dolmuştu emilim hiç olmamış omirilik zaten tamamen açık kalmış biz kendi gözümüz ile gördük sol ayak içeri doğru çekilmiş belden aşağısı felçli olacak hiç bir şekilde tuvaletini hissetmeyecek denildi keza doğarsa 35 haftada sezaryen ile alınacak sen görmeden ameliyata alınacak o küçücük bedeni hangi ameliyatı kaldıracak ki bence bu daha büyük bir eziyet olurdu ki bende kaldıramazdım kızımı o halde görmeye beni heyete almadan gebeliğimi sonlandırdılar üstelik devlet hastanesinde beklemeye gerek yok bekledikçe annenin hayatını tehlikeye sokuyoruz dediler demek istediğim rabbim bizi evet en zor olan şeyle evlat acısı ile imtihan etti ama bunu yargılamak kuluna düşmüyor bu arada ben tekrar hamileyim son 100 günüm kaldı doğuma ve bir kızım olacak inşallah 🤗 her şey yolunda gidiyor sadece gebelik şekeri çıktı bende onuda dikkat ederek halletmeye çalışıyorum sende o güzel kalbini yüreğini hiç üzme insanlar sadece konuşuyor zaten ben bu bebeğim tekme atınca diğer kızımın tekmesini dahi hissetmediğim için oturup ağlıyorum kimse bizim vicdanımızı sorgulamasın o yüzden. Sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 1.de onalrı yaşadın diye oldu diye birşey yok içini ferah tut inşallah hiç brş sorun olamayacak biz burda pozitif doğum hikayemizi paylaşacağız bebeğinle hep mutlu ol kalbi güzel anne 😇😇🌹😘