Busra228 Kızlar 4 yıllık evliyim,pco var adet düzensizliğimde var,doktorum ilaç verdi “gynositol” kullanmaya başladım,faydası ne pco geçiyormu? Patoloji sonucum temiz çıktı, haftaya hsg yapılacak, bu konuda başka ne yapmam gerekiyor,yardımcı olur musunuz☺️
Myssr Busra228 bi diyetisyen var kubra zeydanlı diye onun pcos ve beslenme diye bi kitabı var bakabilirsiniz
Mehtapakgl Busra228 kuzum ben gynositol u tam 9 ay kullandım. Adetlerimi düzene bindirdi. O bir folik asit kuzum. Ve pko geçmez. Biz doğuştan onunla doğduk.
EdanurZ Busra228 canım pcos geçmiyor bu genetik bişeymiş bende pcosluyum sadece soğan kürü yapabilirsin içinin temzlenmesi için pcos için soğan kürü öneriyor İbrahim saraçoğlu
elfelendor Busra228 pcos polikistik over sendromun kisaltmasi sanirim. Bende hem troit hem bu rahatsizlik vardi kist 5,6 cm idi. Diyetisyen seker olmayan kurubaklagill protein agirlikli liste vermisti. Ayrica sogan kuru de yapmistim birazcik. 4 ay sonra yari yariya kuculmustu kist.
Busra228 Myssr çok teşekkür ederim canım,kilolu değilim aslında 59 kiloyum ama sağlıklı mı beslenmem gerekiyor
Mehtapakgl Gizemnaz_ tabi kuzum. Doğuştan bu. Sporu ve düzenli beslenmeyi yaşam şekli belirlersek etkilerini en az yaşarız. Ben zayıfım. Ama göbeğim var mesela.
Mehtapakgl Gizemnaz_ ben doktora ilk göründüğümde. Doktor kilon yok bu iyi dedi. Ama işte göbeğim var şuan 8+4 ’ün görsen 5 aylık gibi duruyor. 9. Aya gelince nasıl olcak acaba 😅
Mehtapakgl Busra228 kuzum bu hastalık değil sendrom. Dediğim gibi geçmez. Zararını en aza indirebilirsiniz.
elfelendor Busra228 hatta soyle soyleyeyim, cocugunuz zor olur diye dusunuyordum kist, troit, yas uclemesinden dolayi. Kazara bebek sahibi bile olduk sayilir, yani dogunca olacagiz ins.🥰 Diyetin de buyuk etkisi old dusunuyorum.
Mehtapakgl Gizemnaz_ yoook hiç umrumda değil zaten, ben bu bebek için çok bekledim. Nasıl olsa verilir kilolar.
Mehtapakgl Gizemnaz_ inşallah, rabbim sana ve senin gibi isteyen tüm kızkardeşlerime nasip etsin çok aratmadan