Hashasim2020 Evet ekim anneleri nasılsınız ve bu dönemde şikayetleriniz neler👶🏻 Benim ara ara kasıklarım ağırmaya başladı ve çok ayakta kalır iş yaparsam belim/kalçam ağrıyor sanırım hafif ağırlaşmaya başladım eskiden fırtına gibiydim 😂
Deletedmom399 Hashasim2020 ay bende sanki ayaklarımın üzerinde değilim de balonun üzerinde yürüyor gibiyim 😂
Emineerd Hashasim2020 bi sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntım sıcaklar ve ara ara olan mide bulantıları 🤦🏻♀️ Birde utanarak söylüyorum göbekten dolayı tuvalette çok zorlanıyorum sizde yaşıyor musunuz aynı sıkıntıyı 🙄🙄
Asnrbdk Hashasim2020 benim ellerim ayaklarım uyuşuyor gece yatarken de ayaklarımın altı çok ağrıyor su içmek için kalkınca basamıyorum ayaklarımın ağrısından
Hashasim2020 Emineerd eveet ben de genital temizlikte zorlanmaya başladım göremiyorum yetişemiyorum şimdi böyleyse son aylar 🙊
Emineerd Hashasim2020 aynı sıkıntıyı uzun zamandır yaşıyorum 🤦🏻♀️ Hatta artık alaturka tuvalete oturup kalkarken de zorlanmaya başladım
Hashasim2020 FSK o bir ara bana da olmuştu sonra geçti çocuk yukarı çıktıkça baskı yapıyor herhalde 🌝
DamlaNur29 Emineerd canım hasta tuvaleti alabilirsin ben aldım sürgüsü var sürgüsünede lavabo borusu taktı eşim direk deliğe gidiyor çiş zaten son aylarım benimde eylül bası doğum kabızlıl cok oldugu için 2 3 günde bir cıkıyorum kenara alıp tuvaletimi alaturka tuvalette yapıyorum