kbtmz 17.haftada öğrendik canım çok nazlı bir oğlum var hiç göstermemişti en son çikolata yiyip gittiğimde gösterdi ❤️👶🏼
symslmz 13+4 te pipisini görüyorum ama emin de olamıyorum dedi bakalım bir hafta gecti üstünden yarın tekrar bi gidicem zaten tekrar sorcam 😍
Babyy1S Aleynakalkar benimkide göstermiyordu bağdaş yapmıştı 13ken tahmin etmisti 17 iken erkek demisti degismedi 10gün icinde tekrar gidin gösterir soguk seyler ye iç hareketlenir 😊
Ayssima htckynk nasil o haftada ogrendin been şook. Doktormu kiz dedi hazirlik yaptin sonradanmi erkek dedi nasil oldu 🙄
htckynk Ayssima yok canım ben 14.haftada öğrendim şuan 29+5teyim cümlem devrik olmuş biraz biz daha cinsiyeti öğrenmeden kıza alıştırmıştık kendimizi şimdi daha yeni tam net bir şekilde oğluşum falan diyorum 😄
Ayssima Bende 17 haftada ogrendim ama guvenemiyorum degisir diye hazirlikta yapmadim detayliya girim oyle kesin dicem
Serapguneylii Aleynakalkar 16.haftamda doktor zar zor tahmin etmişti kız gibi diye 😂 kesin olarak detaylı da öğrendim 22 haftada 😊
Angelsmom Aleynakalkar 17+6 yız bizimki de inatla göstermiyor. 23. Haftada detaylıya giricem artık o zaman öğrenirim diyorum. Çok da düşünmemeye çalışıyorum o zamana kadar sabır 😀
Semra93 14 haftalıkken doktor tahminde bulundu erkek dedi 2 hafta sonra gittiğimizde bacaklarını kapatmış göstermedi cikolata ye dedi yine göstermedi şimdi 18 haftalık olduk ve nihayet gösterdi bı oğlumuz olacak inşallah 👼👼👼
Tuba_engn Aleynakalkar Hayırlı olsun inşallah… Her şey bebeğin keyfine bağlı diyorum ben🤣 Bizim ki 🐣 13+0 Da ikili testte göstermişti.
Ayssima htckynk ayni been valla hep kesin kizdir diye bekliyordum doktor oglana hazirlik yap kiz olursa dayisi olarak been alacak hazirladiklarini dedi eşimde kesin erkek diyor been halen degisir diye kararsizim ayrintili ultrasondan ogrenirsem anca tamam oglanmis dicem 😄
Canan95 Kizimveoglumm estağfurullah olur mu öle şey ☺️. 12. Haftada %90 kız dedi hiç yanılma payı yoktu. Sonra gittiğim her kontrolde kız mı demiştim cinsiyeti dedi doktor 😁. Kuzenim de 12. Haftada kız olduğunu öğrendi. Şuan 30+5 olduk hala kız 😁
minikcasper Aleynakalkar 12. Haftada gittim kız dedi bide kızlar geç gösterir diyolar acaba erkek mi 😄😄😄😄. Bidahaki kontrolde daha net olacak bakalım 😄😄
kbtmz Aleynakalkar evet bizde göstermeyince kessin kızdır diye düşünmüştük en sonda çikolata falan yiyip gittim muayeneye çocuk amuda kalkmış pozisyonda dedi doktor 😂