Dilaracftc Kızlar merhaba ben şuan 20 haftalık gebeyim kan şurubu ve balık yağı kullanıyorum aşırı ishal ve koyu yeşile dönük tuvalete çıkıyorum haricinde kasık ve karın Bölgemde aşırı sancı oluyor yaşayan var mı ilaçtan olabilir mi doktor bakıyor bişey yok diyor normal herşey diyor ben Gıda zehirlenmesi falan olur diye korkuyorum sancı da olduğu için Yaşayanlar yardımcı olabilir mii
Pinkyellow Dilaracftc canım bende kan hapı olarak gynoferon kullanıyorum oda bende koyu yeşil ve çok afedersin ishale yakın yumuşaklıkta çıkartıyor tuvalete ama karın kasık ağrım yok çok şükür sende Dr una sole başka ilaç verir belki bunlar yaramamistir sana
Mimarhanim Dilaracftc magnezyum kullanıyor musun. O tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor bazen sancı bile yapıyor. Ayrica demir ilacı kullandığımdan beri benimde büyük tuvaletim çok koyu renkli. Anormal bişey olduğunu düşünmüyorum canım. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir.
Dilaracftc Pinkyellow zaten şuan kullanmamamı söyledi onları 3 gün bağırsakların dinlensin sonradan bakalım tekrar dedi
Dilaracftc Mimarhanim magnezyum değil de Demir ilacı olarak kan şurubu ve balık yağı hapı kullanıyorum haricinde vitamin için damla kullanıyorum bunlar tuvaleti koyulaştırıyor diye biliyorum ama sancı ve ishal beni korkuttu açıkçası doktorum 3 gün ilaçları kes bakalım onlardan mı kaynaklı bakalım dedi çünkü anormal bşey görünmedi baktığımızda
Aynurr16 Dilaracftc canım kan ilaçları kimisini kabız kimisini ishal yapıyo demir ilacı kullanıyorum bende siyaha dönük rengi bazılarında kabız yapmış ama bende ishalim doktor bişe yok diosa yoktur ilaç güzel emiliyodur takma kafana
Mimarhanim Dilaracftc inşallah bişey yoktur canım. Ama ishal ve kabızlık bu dönemlerde ve kullandığın vitaminlerden kaynaklı olabilir diye biliyorum.
Aynurr16 Dilaracftc canım hamilelikte kasık ağrısı çok normal şiddetli ve kanamalı değilse belki yorulmuşsundur ayakta çok kalmışsındır baskı yapmıştır üşütmemeye dikkat et
Minikfilinannesi Ben demir ilacını uzun bir süre kullandım, sadece siyah dışkım vardı. Sonra ilaç ishal yapmaya başladı ve doktorum ilacı kesti. Bu süreçte yeşil dışkıya hiç rastlamadım. İshal olduğum dönemde birazcık ağrı oluyordu