Cagemeg Oya48 2 doğum yaptım ilki devletteydi Allah düşürmesin eksikte etmesin. Kötü muamele hiçbiyerde olmaz o konuda korkma ama sana açık söylüyorum ölümden döndüm ilk doğumumda.Ebeler öyle bir makas atmışkı iç duvar dış duvar kaçtane dikilim vardı 1 hafta ayaklarımın üzerinde duramadım. Birdaha asla kimse beni devlet hastanesinde doğurtamaz. İkinci özel hastaneydi tek dikişsiz ve gayet usta ellerde olması gerektiği gibi doğumumu yaptım. Paranız varsa hiç düşünme bile. Heleki ilk doğumunda. O hastane yüzünden epeyce çocuk bile düşünemedim ben.
fosforlukalem Oya48 iyi bir doktor, temiz bir hastaneyse devlet tercih edilebilir. Bir de tabii doğum korkunuzun olmaması gerekir bence. Çünkü devlette o an hangi doktor/ebe varsa o yaptırıyor doğumu. Bunlarda tamamsanız devlette yapmanın bi sakıncası olmaz bence
Belmaaa Oya48 canım daha çok var inşallah özelde yapabilirsin ben son haftalara kadar devlet düşünüyordum sonra doktorumu bırakamadım kendim için bebeğim için çok değil dedim özelde yaptım ve aldığım en doğru kararmış
kbtmz Oya48 anladım canım eşin burda kalıp o parayıda verir doğumun yaptırıcam diyorsa hiç takma kafaya bence sen alternatif sunuyorsun sonuçta ve kabul etmiyor sanada ona bırakmak düşer