Fatos_atly Anlamı güzel olan kulağa hoş gelen kız ismi güzel anneler birbirimize yardımcı olsak mı🥰🤗 ben gibi olan anneler vardır eminim seçenek çok olunca seçim zor🤗
pera_ Fatos_atly bende kızım olsaydı kadem ismini düşünüyordum kuranda da geçiyor uğurlu anlamında hoşuna giderse eğer 😊
Elfmstfa13 Benim aklımda olanlar Asel ikra buğlem esila liya Hafsa Mina isimleri hoşuma gidiyor yada hira ismi de olabilir
Gulcan0187 Elfmstfa13 asel, azra yada ikra düşünüyordum ben ama erkek bebek bekliyorum şuan. O yüzden erkek bebek ismi arayışındayım
Gulcan0187 [silindi] bende erkeğe aras ismini düşündüm eşim beğenmedi. Aras kargoyu çağrıştırıyor diye 😂
EsraKaramuk Benimde kızım olucak inşallah :) Alya Lina düşünüyoruz bizde ama daha güzel öneriler olursa fikirlere açığız 🙏
Fatos_atly EsraKaramuk ben zümra ismi istedim aslında anlamı çok hoş bakın bi internetten. Ama ne yazıkki çok yakın bir arkadaşım koydu o yüzden sizlerden yardım istedim çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗
[silindi] Gulcan0187 Evet öyle ama anlamı güzel hazar denizine dökülen ırmağın ismi 😂 ben aslında ayazı düsünüyordum hep ama eltim o ismi cok istiyor cocugu olursa bende degistirdim artik ona heves etmis diye 😊
htckynk Ben eğer kızım olsaydı defne istiyordum eşimde Başak veya Eylül diyordu ama erkek bekliyoruz ☺️
Didi6 Fatos_atly Iyi ki Zümra ismini koymamışsın canım. Çünkü gerçek anlamı pek de hoş değil… https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1