Erdeminannesii 11 haftalık hamileyim folik asidim bitti ne zamana kadar devam edecektim doktor ranvdeuma daha var gidene kadar içmemezlik yapsam bişey olurmu bilemedim yoksa eczaneden alıp devam mı etmeliyim
Duygukc Erdeminannesii ilk 3 ay folbiol kullandım 3 aydan sonra gyneferon kullanmaya başladım ondada folik asit var ama dokyor değiştirdi bu şekilde
elisaninannesii Doktora gidemiyorsan ara sor canım, ben 21+3 haftalığım doktorum 32. Haftaya kadar devam edeceksin folik asite dedi
Duru999 Erdeminannesii merhabe herkesde farkli oluyormus. Ben 16 haftayim devam ediyorum. Dr soyledi ara vermeden hemde.dro mutlaka sorun
_mucizem_ Erdeminannesii Almanya’da yaşıyorum burada gebeliğin sonuna kadar kullanılıyor vitaminler ile beraber
elisaninannesii Angelada evet öyle ama ben Demir ilacıyla birlikte folik asite devam ediyorum doktorum öyle söyledi
sukayhanacar Erdeminannesii 21 haftalığım multivitamin kullanıyorum içinde folik asit var. Herkes aynı dönemde bırakmaz doktorunuz ne zaman derse o zaman bırakırsınız.
Bir_zerre Erdeminannesii Bazı doktorlar 12.haftada biraktiriyor bazı doktorlar doğuma kadar devam ettiriyor. Ben mesela 22.haftamdayim hâlâ devam ediyorum
Bir_zerre Erdeminannesii Devam edin bence doktor bırakmanız gerekse söylerdi 12de bırakın devam etmeyin diye