musti28 Sezeryan sonrası kanamanız ne kadar sürdü Canlar 21 gün oldu bu gün halaaa devam ediyor çok değil ama ilk doğumum normal di iki hafta sürmüştü bu ne kadar sürüyor acaba kişiden kişiye değişiyor mu ?
Betulsna musti28 Büyük ihtimalle kişiden kişiye değişiyordur. Bnm bugün 13. Günüm ilk günden beri azar azar geliyor. Afedersin 1 ped dolmuyor bile
iyimserr musti28 evet degisiyor adı ustunde 40 🤷🏻♀️ 1 ay suren de var 10 gun surende 🙄 gecmis olsun 🌸
yba Ara ara bazen rengi açılarak bazen tekrar koyulaşarak, bazen bir gün hiç gelmeyerek bazen çok gelerek tamı tamına 38 gün sürdü benim. Kişiden kişiye kanama miktarı ve süresi değişebilir🥰
Fatmanaz1erva2 yba benimde aynu bu sekilde taruf ettiginiz gibi geliyor bu gun 17. Gün ins bir an wvvel kesilir cok zor oluyor bitti derken yeniden adet olmusum gibu tekrar basliyor
Sermec27 musti28 rica ederim canım ben de 3. Adetimi bekliyorum şimdi olsam da rahatlasam histeroskopi olcam da 23 temmuzda adetimin gecikmemesi lazım
Fatmanaz1erva2 musti28 aynen benimde oyle bazen gun icinde kesikiyor huc gelmiyor ama aksamina yeni adet olmuaum gibu başlayarak geliyor 17. Günüm bu gun bklm ne zaman kesilck
Fatmanaz1erva2 Deleted5544 benimde aynu gun ucinde gelmuyo gwlmiyo bitti saniyorum aksamina kirmiziya donuyo ywni adet olmusum gibu geliyor