Ozdmrkbraa Günaydın güzel annelerim 🥰 16+1 deyim bugün inşallah cinsiyet öğrenmeye gidicez öğleden sonra 👼🏻 acaba bebeği hareketlendirecek neler yiyip içmeliyim bide randevudan ne kadar önce yemeliyim 🤷🏻♀️🐣
Mihre Ozdmrkbraa Aslında hiçbirine gerek yok.Ben aç gitmiştim ve bebeğimde yüzüstü yatıyordu😄 doktorumuz dürte dürte kuzumu çevirdi ve çok net gördük.Üstelik 13. haftada:)
Ozdmrkbraa Tatlisannedilekk Mihre Serena elif00000 Meryempalabyk bunların hepsini yedim içtim kızlar ama bebeğim yüzüstü yatıyordu yan döndü ama bağdaş kurmuş araya da kordonu almış görmemize izin vermedi 🤷🏻♀️🙄
Ozdmrkbraa AyaYlmazYldrm en son 11+6 da gittik o zaman uyuyordu doktor uyandırmıştı şimdi ne alemde hiç bilmiyorum 😂
Ozdmrkbraa Mihre yaa benim öğleden sonra olduğu için aç gidemem de ilk hareketini de dürterek yaptırmıştı bugün de hareket etmezse öyle yapar gibi ☺️
Serena Benin yavrum cikolataya dayanamiyor ne zaman bi parca yesem basliyor oynamaya 😅sirf hareket etsin diye yedigim cikolatanin haddi hesabi yok ,😅
Ozdmrkbraa Beneklikedi onlardan alıp denemek istedim de hiç almamıştım bide onu deneyim mayasını bulsam kendim mayalamak istedim de ☺️