Meryeminannesi1 Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var kullananlar çok memnun onu alıp kullan mutlaka emzirmekten de geri durma psikolojik olarak Ne düşünürsen o olur sütünün artacağına İnan 👍
Sydylmz Defffnee sadece cok sık cinsel ilişki oldu canım bide hastaneye taksiyle degl yürüyerek gittim bilmiyorum o etkili oldu mu onun haricinde hçbşy yapmadım hep evdeydim nadir yürüyüşe cktm
GulcanYvz Sydylmz hadi ya ben pek güzel şeyler duymamıştım hiç riske atmıyım dedim çünkü insan ztn sancı çekiyor birde sürekli azarlayan birileri olsun istemiyor çevrende var mı orda doğum yapan başka canım onlarda memnun mu ?
Sydylmz GulcanYvz eşimin amca kızı da geçen hafta orda dogum yaptı ama onun günü baya geçmişti suni verdiler kesisi dikişi olmuş zor geçti ama memnunum dedi sanırım suriyelilere kötü muamele ediyorlar suriyeli dolu çünkü 😂
Fatmanur1703 Sydylmz ANNE SÜTÜ ARTTIRAN ÇAY TARİFİ 1yemek kaşığı rezene 1yemek kaşığı ısırgan 1yemek kaşığı ıhlamur 1tatlı kaşığı kimyon 1tatlı kaşığı anason Tüm malzemeleri 15 dk sıcak suda demleyin.Günde 3kupa tüketebilirsiniz Kızlar bebek hemşiresinin paylaştığı bir karışım bitkisel çay deneyebilirsiniz
55235677 Sydylmz maşşalah rabbim size bagışlasın bende günlerimdeyim banada dua edin ne olursunuz peki suni sancı almadan mı cm açıldı
Sydylmz 55235677 inşallah seninde cok kolay olur canım. Aynen suni almadan 1.2 saatte tam acıklık oldu
Sevdiss_17 Sydylmz yok emer kuzum ama baktin sutun artti 4 5 gune silikon gogus ucunu takma dogru emzirme tekniklerini ogren
Belkis_Celebi Maşallah rabbim size bagıslasın darısı tüm gebelerin başına 🙏 saglıcakla buyusun paşa 🧿 lağman yapmadılar mı tuvaletiniz için
Belkis_Celebi Sydylmz süt arttırıcı gıda olarak da burda bir tarif okumustum sizinle de paylasayım faydası olur belki 15 tane kuru incir ve 1 lt süte kaynatıp blendırdan gecirip tatlı gibi yeyince sütü arttırıyormus
Sdkseda Sydylmz ablam sütü çoğalsın diye kuru dut kaynatıp suyunu içiyordu baya arttırıyordu dutunuda yiyordu üstünede bol su içiyordu inşallah sizde iyi gelir 🙏🏻
Elininanasi Sydylmz Maşallah Azat Oģluma.saģlikla buyusun.hayrli evlat olsun.Happykidste varsiniz muhtemelen dimi ?
Cansutahsin Sydylmz size tavsiyem silikon göğüs ucu alin direk tutar hemde mama vermenize gerek kalmaz ben öyle yaptim
Sydylmz Cansutahsin canım zaten tuttu ama bu sefer sütüm aşırı azaldı doymuyor iki göğüsten toplam 25cc ckıyor bide kanlı olunca hiç emmek istemiyor
Gokcetutkun Sydylmz allah analı babalı büyütsün bende 39+ 5im fakat ne ağrı ne sancı hiç bişey yokk hayırlısıyla bize de böyle kolay doğum nasip olsun 🙏🏻
Sydylmz Anguvan canım zaten onunla tuttu ama bu sefer sütüm aşırı azaldı ve yara oldugu için kan geliyor