AtaMommy normalde 4 gün sonra sezaryen olacaktım bugün oturduğum yerden kalktığımda böyle bi ıslaklık gördüm https://imgyukle.com/i/ST8I76 ama geldiğini felan hissetmedim hiç kalkınca gördüm yani şuan gelmekte olan bişey yok su olma ihtimali olabilir mi? doktorumu aradım sekreteri çıktı doktor hanım su geldiği zaman durmaz diyor böyle durumlarda takipte olun bidaha gelirse gelin dedi
Turkannnk AtaMommy bana bugun sağlık ocağı su Bı anda da gelebılır az az da gelebilir dedı aralıklı gelirse sureklı o da sudur
nunush AtaMommy selam ola bilir acilmaa az oldugunda az az geliyor su gizlinde gele bilir dikkatlinolun zaten az zaman kaldi simdide gelse bebek bir problem olmaz kormayin♥️
Klnc AtaMommy suyun olabilir canım benimde 3 gün önce gece uyuduğum yerde gelmiş kalktığımda farkettim normal doğum bekliyorduk suyum kalmadığı için acil sezeryane alındım doktora görünmelisin vakit kaybetmeden
1Heyv AtaMommy benim de öyle oldu canım açıklık olunca öyle oluyor ama yine de doktora git kontrol etsin.
AtaMommy Turkannnk bende öyle biliyordum ama doktor geldiği zaman durmaz demis iste bakalim takip edicem bi daha olacak mi
Patiiiiinnnn Valla kızlar bende çişimi yaparken mesela hemen yapamıyorum yavaş yavaş geliyo ama dün öyle olmadı ilk defa çok özür dilerim şarıl şarıl idrarımı yaptım bi an korktum suyummu diye🙄🙄 33+5 haftalığız
iyimserr AtaMommy benm de suyum az az gelmisti af edersin ama bacagımdan sızıyodu hatta annem idrardır fark etmiyosun demisti ama suyummus
TAkilicci AtaMommy benim bir anda boşalmıştı bir kova kadar ama sızanı da duydum aslında sizi çağırsaydı iyiydi ama bilemedim