Betussss Merhaba güzel anneler 17 haftalık hamileyim bir kızımız olucak.Hala hiç bi şekilde hissetmiyorum,sizde ki durumlar nedir😊
ElifKurtuldu Betussss bende hıssedemedım hala😕 16,1 gunlugum ilk gebeligimi 20. Haftada hissetmişim 2.ler daha erken hissediliyor dediler ama hala hissedemedim
Sisi Betussss bende 17 e bugun girdim ama aradi pit pit bisiler oluyor karin cevremde bazen kasigimda ama anlayamiyotum dr bebej degil diyor kafam karisik🙂
NilayKorkmaz Betussss 17+1 haftalık gebeyim ikinci olucak 15 aylık bi oğlum var ve bi tane daha oğlum olucak 🙏🏼 Doğum en son 1 Ekim gibi gözüküyo 25 aralık sat 🙊 4-5 gündürde hareketler bayaa arttı ve dışardan eşimde hissediyo 💙 Rabbim sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar nasib etsin heepimize 😘😘
Zeliha06 17 haftalığız bizde daha hissetmıyorum hatta post bile açmıştım burda ☺ Artık yavaş yavaş hissetmeye başlasak 👏🏽🤗
aren6161 16+5im hissediyorum pitpit sadece aksam yemegi sonrasi hep olsun istiyor insan cok deisik😍❤ cinsiyetimizi de ogrensek tamamdir
Betussss ElifKurtuldu evet 2. Ler daha erken hissedilirmş bence hissedersin 1 hafta sonra falan canımm😍
Betussss Sisi kızz bende onu hissediyorum kalp atısı gibi aynııı 😀 diyorum heralde klp atısını duyuyorm
aren6161 Sisi 14te bile hisseden var ikinci gebeligi olup 20de hissedende bu tamamen deisiyor benm fikrim haftaylada gebelk sayisiylada alakali deilms gbi bence cnm bebektir o pitpit hep olmuo cunku ilk bende emin olanamistm
Sisi Betussss benimki biraz kelebk kanat cirpar gibi hatta sonrasinda hafif bir kasinti hissi de oluyor ama dr a gore degil iste 🙁
Ekzg Benim de 16+4 daha hissetmeye başlamadım. Arada gerilme gibi oluyo ne zaman hissetmeye başlarız acaba?
Bsrabargun Betussss bende 16 haftalığım canım hiçbirşey hissetmiyorum.İnşallah hissederiz yaa çok istiyorum 🤗