Aysel_11 Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum 10. Hafta da kan testi için gittiniz mi gittiysniz aç mı tok mu kan testi verdiniz birde 12. Hafta da 2 li test için aç mı tok mu yapılıyo kan testleri lütfen söylerseniz sevinirim
Aygul01 Aysel_11kan tahliler icin genelikte 99% aç yaptırman gerekiyor. Mecbur dayanacaksın kuzum yapacak bisey yok☺️
mermaid-nm Aysel_11 kan testi için sağlık ocağına gidebilirsiniz doktorunuza götürürsünüz randevu bulamadım aç beklemek istemedim dersiniz ben öyle yapmıştım 2li test için tok gidebilirsiniz
Aysel_11 mermaid-nm teşekkür ederim bekliyorum dayanması biraz zor olucak ama erkene randevu bulamadım hiç
Aysel_11 Aygul01 hamilelikte açlığa dayanmak zor oluyo biraz ya o yüzden pkosluydum insülin direnci vardı öyle daha zor
Aysel_11 mermaid-nm canım aile hekimi burda da yaparız demedi ki doktora gittiğinde yaptır getir dedi nasıl şeyse yoksa dün gider erkenden yaptırırdım doktora sonuç götürürdüm
Aygul01 Aysel_11 daha 12 haftaliksin kız. Sezaryana girecekler ne yapsın 8,9 saat öncesinden aç kalman gerekiyor ki benim sezaryan saatim öglen saat 1di dusun. Gerci simdi iptal ettik baska sebepten dolayı. Mecbur dayanmalisin. Geçmiş olsun 🤲🏻
Aysel_11 Teşekkür ederim hepinize saatimi bekliyorum şimdi arabada gidene kadar canım çıkmaz inşallah
Gizemlermi Valla tok gitmiştim bütün tahliller doktorum da aç gel falan demedi ilk defa burda duyuyorum aç olarak gidildiğini 🙄