N6gksl Burcu_yildiz_0 darısı bana cnm 😍zaman geçmeyi bilmiyo 😍Sağlıkla huzurla gelsin bebiş inşalla 😍
N6gksl Busra221 seninki iymiş cnm bnmki 42 sorma cnm zaman geçmeyi bilmiyor hiç 😊önemlisi Sağlıkla gelsin inşalla cnm😍
Ranahes N6gksl 36 gün normalde ama oğluşum erkenci kuş olacak sanırım, açılmam oldu çünkü🤦🏻♀️ Heran gelecek diye beklemedeyiz
N6gksl meltemustafa aı ne güzel zaman az kalmiş maşalla cnm😍Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah
Pelin55 N6gksl allah razı olsun âmin ins canım benim hepimizim ins 🤲 benim üçüncü sezeryanim olacak canım benim catim dar oldugu icin ilki normal dogum olmadi 🤗
N6gksl Pelin55 has öylemi cnm ne mutlu sana maşalla evlatlarına mutluluguna mutluluk versin Allah 😍ne güzel üçüncü evlat maşalla darısı bize inş cnm
ecrinefsaerva N6gksl son 35 kaldı yalnız suyumuz azalmış çarşamba günü tekrar kontrolümüz var ve eğer suyu daha da azaldıysa bebeğimin mecburi sezeryan olacam. Bize de dua edin anneler çok tedirginim çünkü ☹️
N6gksl ecrinefsaerva yaa cnm inşalla Sağlıkla gelsin bebiş suyu azalsa sezeryenmi olıyo cnm saglıkla gelsin inşalla 🙏
busra1977 N6gksl #son35gün gibi görünsede tabiiki kızcemin keyfi ne zaman isterse 🥰 sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler 💓