Bsrayldrm Ceku 39.6yız benimde az bişiy inmiş öyle diyorlar ama bakalım hiç bi ağrı YÖK sızı YÖK gelse artık her gün doğurmadın mı diye soruyor herkes😔
brcthraybeliz Biz bugün 39 olduk kontrole gittim benilde karnım yukarda ama suyum sınırda ve çocuk 2912 gram kötü bişeymi acaba 😢
Akifselvi064 Ceku nstye girdim 2 saat önce doktorum yarın sabah gel dedi ama ağrım yavaş yavaş başladı yarına kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
brcthraybeliz Ceku inşallah canım son 6 günümüz kaldı inşallah alır 100 gram 200 gram zor ama bi mucize
Bsrayldrm Ceku bize son gün vermedi Hollanda dayım ben ebeler bakıyor yarın ebeyle randevumuz var bakalım ne diyecek son iki haftadır sadece kanala inmesinin söyledi bebeğim kaç kilo onu bile bilmiyprum😔
baharclk Ceku bnim hareketler hic gogsumun altnda olmadi ama 😂 herkes farklı hissediyor heralde bilmiyorum karin cevremdeydi hep hareketler smdi bi tik daha asagida ve az, o yuzdn anlayamiyorm herlde dustugunu
merination Ceku 39+2 karnım indi ama belirti yok canim nst de 1 haftadır 70 80 lerde duzenli sanci çıkıyor ama hissetmiyorum 1 hafta önce açılmam yoktu yarın kontrolüm var bakalim