Eveet buraya o çok beklediğim cümleyi yazıyorum sonunda bende doğurdumm:)
burdaki o son dakika hastaneye yetişen hastaneye gittiği an 4 5 cm açılması olan hikayelerden umutlanarak 40+6 ya kadar bekledim ama doktorum artık günümüzün dolduğunu ve propelis miydi neydi o ilacı rahime yerleştirip açılmayı başlatıcağmızı söyledi hiç açılmamda yoktu çocuk kanalada inmemişti..Pazar günü gece 1 de hastaneye yatışım yapıldı gece 4te ilaç yerleştirildi sabah 8de doğumhaneye indirildim.. ilaç yerleştirildikten sonra odada ntsye bağlı bi şekilde bekledim eşim ve annemde yanımdaydı allahtan başıma geliceklerden habersiz hastaneye hamburger siparişi bile verdirdim çünkü kafamdaki plan propelis sabaha kadar açılma yapıcaktı sonrada epidural yaptırıp mis gibi normal doğurucaktım kafam rahattı..Sabah 8de beni doğumhaneye aldılar hastane özeldi ama doğumhaneye virüsten dolayı kimseyi almıyolar orda herkesi arkada bırakıp gitmek çok zoruma gitti eşimle annemin yüzüne bile bakmadım yoksa çok ağlardım. Doğumhanede sancı odaları vardı tek kişilik duşu var plates topları var benden arada 1 er saatlik plates yapmamı istediler arada nts bağladılar sancım vardı ve diğer odalardaki doğuranların bağırmasıyla sürekli ağladım.Ara ara gelip alttan muayne ettiler 3 gibi bi ebe muaynede suyumu patlattı bilerek mi yanlışlıklamı bilmiyorum bu arada açılma sabahtan beri 1 cm.suyum patladı ebeler 3 kişiydi bozuldular panik yaptılar hemen doktorumu çağırdılar doktorum geldi kakasını yapmış ama çok değil istersen 2 saatcik daha bekleyelim 3 cm olsun epidural yapalım flan dedi bende size güveniyorum bekleyelim ona bişey olmıcaksa dedim bişey olursa beni suçlama ama bişey olmaz flan dedi tamam size güveniyorum dedim tabi kafamda burdan okuduklarımla suyum geldikten sonra açılmamın hızlanması flan vardı doktor çıktı iki dakika sonra asistana ben sezaryan olursam mecburimi isteye bağlımı olur diye sordum kakasını yaptığı için mecburi dedi söyle ben sezaryan olucam dedim içime bi korku düştü.Beni sezaryana aldılar o ameliyathane ortamını size anlatmam mümkün değil kasap gibi içerdekiler gayet normal davranıyo hızlı hızlı kesiyolar ben spinal istedim ameliyat sırasında benimle konuştular nerelisin flan diye sonra oğluşum çıktı sesi çok kısıktı doktorum yorgun bi bebek dedi yanındaki kişiyede bekle dedim ama iyikide almışım yoksa sıkıntı olurmuş dedi içim rahatladı.Bu arada hiç bişey hissetmiyosunuz sadece sedyeniz sallanıyo bu arada ben bulantı kesici ve sakinleştiricide istedim aklınızda bulunsun çok iyi oldu.Ameliyattan çıktım titriyodum sıcak hava verdiler ama odaya geçincede bikaç saat titredim üşüdüm 4 saat kum torbası koydular karnıma son dakikalara doğru çok canım yandı.2 gece yattım hastanede şuan çok iyiyim arada dikişlerim yanıyo o kadar oğluşum 52 cm 3900 doğdu bu arada göğüslerim çok kötü yara oldu canım çok yanıyo siz önceden gümüş kapaklara başlayın bence ben çok pişmanım daha uzun ve detaylı anlatırdım ama artık zaman bulmak çok zor :)) bide en büyük tavsiyem normal doğum için ısrar etmeyin sorunuz varsa yanıtlarım