Tavsanim Kizlar bnm gibi pln vrmi vajina srt ve bacak agrsndan uyuymaysn bu saat oldu dha hla uyuymadm
Burcu_Alya Tavsanim bende 31 haftalıgım aynı sorun bendede var 😔 ne sağa yatabiliyorum ne sola uyutmuyo bel agrısı ayak agrısı
Duygu_pb Tavsanim 31+4 sağ kürek kemiğimin altı ağrıyor bazen. Yürüyüşlerini yapabiliyor musun bi de oturduğun yerden boyun kol egzersizleri de yapabilirsin sırt ağrısına iyi gelir. Masaj da rahatlatıyor. Şişlik var mı bacağında
Tavsanim Burcu_Alya valla en coo bu ara afedersiniz ayqga kalkip yurudugumde genital bölgem agriyoe delieiyoeum
Elif-Ece2020 Tavsanim kaç haftalıksınız bende aynıyım 18+6 yım ama 4 haftadır agrım var muane oldum birsey bulamadıklar kanama Yok açılma Yok ama vajınam sancıyo ayağa kalkınca elime biraz ağır birsey alsam alt bölgem acayıp agrıyo
Tavsanim omrasln77 valla ayni durumxayim uyuyamiyorum artik cildiriyorum birde oglum var 1.5 yasinda :(
Tavsanim Duygu_pb yuruyus bu ara yapamiyorum genital bölgem asiri aciyor dün ciktim sadece yurumeye 30 dklik Allahim eve geldim sanki igne batiriliyor gibi oldum :(
Melek-kaim-15 Tavsanim aynı durum üç gündür ben de var doktora gidilmeli mi normal mi ya yataktan kalkamiyorum
Burcu_Alya Tavsanim artık vucüt kendini doğuma hazırlıyo bebek rahme yer yapıyo ve doğum için genişleme oluyo agrılarımız bu yüzden canım
Tavsanim Melek-kaim-15 valla ayin 23 une randevum var o zamana kadar sabr3debiliesem sabredicem :( yoksa avil beni bekler
Bilge_12m 29 haftalığım bnmde 2 gündür sırt ve bel ağrısı var korkuyorum arada alt Kısımda da oluyor ilerledikçe daha da artçak gibi herhalde
Tavsanim Burcu_Alya valla ilk gebeligimde bu kadar zorlanmadim ya su an oglumda var ondan zorlaniyorum yada valla agri fena