Nahide0904 Kızlar hamile kalamıyorum sat tarihinden 14 gün sonramı yumurtam catlıyor ? Yoksa 15.gun mu cınsel ilişkiye girmeliyim son adet tarihim 28 Haziran 2020 bır sıkıntı var denıyorum olmuyor sızler nasıl hesap edıyorsunuz
cnntylmz Nahide0904 canim bunu ancak ovulasyon testiyle ögrenrbilirsin belki gecyumurtluyosun belkide erken ancak bunu ovulasyonla ögrenirsin.
Homeless20 Nahide0904 yumurtlama günü herkeste farklıdır. Eşinde isteksizse ovulasyon testi al ona göre yaparsınız
Cansucasalin Canım ben onu hesaplamak ile uğraşmadım , adet bitikten sonra bırlıkte olmaya başladık bir daki adet tarihine 5 gün kalana kadar 😌
Nahide0904 Cansucasalin benim o kadar cinsel yaşamım yok kız 😃 eşim zaten isteksız ben çocuk istıyorum dıye neyse :)
deniztekin Nahide0904 canım benim adet döngün 28 güne birse bunu uygula şimdi adet oldun 11.gün geçti ilişkiye gir 2 gün arayla 17. güne kadar ilişkiye giriceksin. yani tahmini ymurtlammadan 3 gün önce ve 3 gün sonra ya kadar bana sat tarihini at hesaplayalım birlikte benim tamamen planlı oldu çünkü 😊😊😊😊bekliyorum
Nahide0904 deniztekin 27 Haziran 2020 27 günde bır adet görüyorum 5 gun sürüyor anlamadım bır sorun da yok ama olmuyor ya bu yumurtlama ve çatlama aynı şeyler degılmı
Ehnr Nahide0904 2 günde bir ilişkiye giriyorsan bunu düşünmene gerek yok canım gün aşırı beraber ol tutar
yigitalpinannesi40 Pepapp uygulaması var adet takip ve yumurtalama takibi için kullanıyordum. Hamilelik riski en düşük günde korunmasız ilişkili ve sonuç 20+4 😁
Ladyssss yigitalpinannesi40 canım sende tutmuş o app çok şanslısın ama benim yumurtlama günlerimi asla bilmiyor ve ben onunla 1.5 sene kaybettim akılsız başım☹️
Anisalenasmom Nahide0904 Adet bittiğinde bi dahaki adete kadar sürekli yap zaten yumurta çatlama gününe elbet denk getirirsin
sophia Nahide0904 evet ayni seyler ama burdaki arkadaslar farkli oldugunu iddia ediyor🙂Catlama demek yumurtanin tuplere salinmasi demek zaten.
SilaTR Nahide0904 en doğrusu ovulasyon testi ama battan geriye 14 gün say 14. Gün olması lazım doktorlara gore benimde 14. Gün olmuştu
SilaTR deniztekin takvimden takip ediyor ama tamamen şans işi yani döngüye göre standart hesaplaması böyle diğer türlü ovulasyon testi ya da ultrasondan takip edilmeden kimse bilemez